Yaptıkları ahlaksızlığı gururla anlattılar! 18 erkekle...

Bir televizyon programına katılan evli çift şoke eden ahlaksız itiraflarda bulundu. Seks fantezileri olan kadın kocasına diğer erkeklerle olmak istediğini söylediğini ve kocasının da prezervatif dağıttığını söyledi.

30'lu yaşlarının ortalarında olan Louise, Sex Files podcast'inin bir bölümünde akılalmaz fantazisinden bahsetti. Katı Katolik yetiştirilmesinin başlangıçta cinselliğini keşfetmesini engellediğini itiraf etti.

Avustralyalı kadın, kocasıyla genç yaşta evlendikten sonra başka biriyle yakınlaşmanın nasıl olacağını hayal etmeye başladığını, ilk seks yaptığı kişinin kocası olduğunu ama yabancılarla da seks yapmak istediğini açıkladı.

Genç kadın bir gecede 18 adamla seks yaptığını açıkladı. Kadın, kocasının tutkulu geceden etkilenmediğini ve hatta tüm prezervatifleri kendisinin dağıttığını söyledi.

Şoke eden itiraflarda bulunan kadın;

Haberin Devamı

"Macera ve aranma fikrini arzuladım. Bunu kocama açtım ve bana destek oldu. Seks kulübüne gideceğimi söyledim. Orada bir gecede 10 erkekle seks yaptım ve harika hissettim.

Louise'in kocası, bu ahlaksız olay için her şeyin yolunda olduğunu söyledi ve ona bu deneyimi canlı canlı görmek istediğini söyledi.

Daha sonra aynı kulübe gelen kocası eşinin 8 erkekle daha seks yapmasını izledi hatta prezarvatifleri kendisinin dağıttığını itiraf etti.

Sonraki Haber