Kendisiyle birlikte olmayı reddeden kadınları katletti

ABD'de arabasından sokaktaki insanlara ateş açan Elliot Rodgers'in, olaydan önce üç kişiyi bıçakladığı öğrenildi. Katil geriye korkunç planını tasarladığı 140 sayfalık bir yazı ve video görüntüsü bıraktı.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde meydana gelen cani olay 22 yaşındaki Elliot Rodgers, arabasına binip etrafına ateş açmasıyla başladı. Üç kişiyi öldürdükten sonra intihar eden katilin evinde de bıçaklanarak öldürülen 3 kişinin cesedi bulundu.

Toplam 6 kişiyi öldüren Rodgers, geride korkunç planını tasarladığı 140 sayfalık bir yazı ve "Elliot Rodgers'ın misillemesi" adında bir video görüntüsü bıraktı. Hayatı ile ilgili detaylar içeren yazıda bu güne kadar hiç seks yapmadığı için mutsuz olduğunu söyledi.

Geride bıraktığı videosunda bütün insanlardan intikam alacağını açıklayan katil, ergenlik yıllarından 22 yaşına kadar kadınlar tarafından reddedildiği ve tatmin edilmediği için kötü  hayat yaşadığına dikkat çekti.

 Sevişmediği günler eziyet olarak tanımladı

Haberin Devamı

Kendisinin tercih edilmediğini teklif ettiği kızların başka erkeklerle birlikte olmak istediğinden yakınan Rodgers, yazısında bugüne kadar hiç sevişmemiş olmasını bir eziyet olarak tanımladı.

Hissettiği eziyet had safhaya ulaştığında ise arabasına binip yaklaşık on dakika boyunca öğrencilerin yoğun yaşadığı Isla Vista adındaki bölgede ateş açtı. 13 ile 15 kez ateş ettiği saptanan Rodgers polisle çatıştıktan sonra arabasında ölü bulunduğunda intihar ettiğine dair açıklamalar yapıldı.

 Bir bir katledeceğim

Akli dengesinin bozuk olduğu varsayılan katil, yedi dakikalık video görüntüsünde "üniversitedeki şımarık, sarışın o***  bir bir katledeceğim" ifadesini kullandı. Ayrıca kendini Tanrı ilan eden Rodgers, herkesi hayvanı öldürür gibi katledeceğinden bahsetti.

Haberin Devamı

Rodgers'in yazdığı notta:

"Kızlar neden benden etkilenmiyorsunuz bilmiyorum ama bunun için hepinizi cezalandıracağım. Bende ne görmediğini bilmiyorum. Ben mükemmel bir adamım ve yine de benim yerime tüm bu iğrenç adamlara atıyorsunuz… yüce beyefendi.” ifadeleri yer aldı.

Sonraki Haber