Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi aynı takımda buluşuyor!

Sezon başında kadrosunu Arjantinli yıldız Lionel Messi'yi katarak Şampiyonlar Ligi ve Fransa Ligi'nin en iddialı takımı olan Paris Saint Germain'in (PSG) sezon sonu projesi futbol severleri heyecanlandırdı.

Kadrosunda Neymar, Mbappe, Messi ve Di Maria gibi yıldızları bulunduran ancak oynanan oyun ile vasatı geçemeyen PSG'de sezon sonuna transfer ve yapılanma çalışmaları başlatıldı.

Teknik direktör Pochettino'nun oyun tarzını beğenmeyen yönetim ve taraftarlar nedeniyle yıl sonunda Arjantinli hoca ile yolların ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Zidane PSG yolcusu

Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi ve İspanya Ligi'ni kazanma başarısını gösteren, Fransız efsane oyuncu Zinedine Zidane'ı takımın başına geçirmek isteyen PSG yönetimi, asıl bombayı ise Cristiano Ronaldo ile patlatmayı planlıyor.

Haberin Devamı

ManU'da mutsuz

Lionel Messi gibi sezon başında eski takımına transfer olan Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'da mutsuz olması, gelecek sezonda başka bir takımda yer alacağı iddialarını kuvvetlendirdi. Sözleşmesi sona erecek olan Mbappe'nin Real Madrid'e gidecek olmasıyla güç kaybedecek olan PSG yönetimi ise rotasını Ronaldo'ya yöneltti.

Messi ve Ronaldo aynı takımda

Daily Mirror'ın haberine göre, sezon sonunda Mbappe'den boşalacak hücum hattına Portekizli yıldızı katacak olan PSG, bu transfer ile birlikte dünyanın en iyileri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi'yi aynı takımda buluşturmanın hayalini kuruyor.

Sonraki Haber