Sapık kamerada

Spor salonunda egzersiz yapan kadını bakışlarıyla rahatsız eden yaşlı adamın görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Video 17,4 milyondan fazla kez izlendi bazı kullanıcılar kadının adamla yüzleşmesini doğru bulurken bazıları da giydiği şey için onu suçladı.

This browser does not support the video element.

ABD'nin California eyaletinde bir spor salonunda kişisel antrenör olan Heidi Aragon, egzersiz yaptığı sırada salondaki yaşlı bir adamın kendisini izlediğini fark etti.

Yaşlı adamın bakışlarından rahatsız olan Heidi eşini salona getirdi adamın bakıp bakmadığını anlamak için de telefon kamerasını açtı. Görüntüleri TikTok hesabından paylaşan kadın şu ifadeleri kullandı;

Spor salonundaki bu ürkütücü yaşlı adam bakmaya devam etti. Kocama söyledim ve yanımda çalıştı. Yaşlı adama ise burada çalışacaksa, bana bakmayı ve beni rahatsız etmeyi bırakması gerektiğini belirtti. Cevabı şuydu "Sadece etrafa bakıyorum.Daha sonra ona antrenmanlarımı kaydettiğimi ve onu filme aldığımı söyledim" 

Video 17,4 milyondan fazla kez izlendi ve hayranlar onu adamla yüzleştiği için överken, bazı eleştirmenler giydiği şey için onu suçladı.