Tasmasız pitbull yaşlı kadına saldırdı! "Yarım saat beni ağzında çevirdi"

Üsküdar'da ağrıları sebebiyle spor yapmak için evinden çıkan 82 yaşındaki kadına pitbull cinsi köpek saldırdı. Ölümden dönen yaşlı kadın, 4 büyük ameliyat geçirdi. Ayağının kesilme riski olan kadını ısıran köpeğin sahibi 3 kişi denetimli serbestlik şartı ile serbest bırakıldı.

This browser does not support the video element.

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde spor yapmak amacıyla evinden çıkan 82 yaşındaki yaşlı kadına kaldırımda yürürken karşı komşusunun tasmasız gezdirdiği pitbul cinsi köpeği saldırdı. Yaşlı kadını adeta parçalayan köpek yüzünden 4 ağır ameliyat geçirdi. Ata, ayağının kesilme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. 

Yücel Ata'nın kızı, annesinin yaşadığı korkunç dakikaları anlattığını dile getirdi. "Sadece kendimi bıraktım ve onun eline kendimi teslim ettim. Köpek beni yiyecekti!" Annem bunları hep anlatıyor. Yarım saat beni ağzında çevirdi diyor.. Yedi beni diyor!"

Ayağının kesilme riski var 

Çevredeki vatandaşlar araya girdi. Sopa, taş, balta ne varsa köpeğe vurmaya başladı. Dakikalarca süren saldırının ardından köpek aldığı darbeler sonucu kadını bıraktı. Ağır yaralanan yaşlı kadın ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Acil ameliyata alındı. Kolundan, bacağından ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan kadın 4 ayrı ameliyat geçirdi. Ayağının kesilme riski hala var.

Haberin Devamı

Adli kontrol şartıyla serbest 

Tv100'den Levent Albayrak'ın özel haberine göre, ekipler yaşlı kadına saldıran köpek ve 3 sahibini yakaladı. Yasaklı ırk olarak bilinen pitbull cinsi köpeği tasmasız ve ağızlıksız dolaştıran Cafer P., Hakan Ç. ve Onur A. işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Aile yakınları köpeğin tasmasız ve ağızlıksız dolaştırılmasına tepki gösterdi. Şikayetçi olacaklarını belirten aile yakınları tüm sorumluluların cezasını çekmesini istedi. "Biz bu işin peşini bırakmayacağız. Şu an annemizin biraz iyileşmesini bekliyoruz. Gerekirse belediyeye bile dava açacağız" dedi.