Teşkilat 25. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm full izle! Teşkilat son bölüm izle

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 25. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat son bölüm full izle! İşte, Teşkilat son bölüm izleyebileceğiniz link...

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul'un başrollerini paylaştığı Teşkilat 25. bölüm tek parça olarak yayınlandı. 5 Aralık 2021 tarihinde Teşkilat son bölüm full internete yüklendi.

Teşkilat 25. bölümde; Libya’da gerçekleşen patlama Halit ve ekibi zor durumda bırakır. Libya’dan çıkış için yeni bir plana ihtiyaç vardır. Üstelik ekibin Doğu Akdeniz’deki anlaşmayı tamamlaması için kurtarması gereken çok önemli biri vardır. Bunun için Serdar ve Zehra’nın Almanya’da işleri yoluna koyması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Serdar’ın yaşadıklarına dair tüm gerçeklerin ortaya çıkacağı bir anda Ceren devreye girer. Yıldırım’ın planıyla Serdar ve Zehra kendilerini yeni bir bilmecenin içinde bulur. İkili Libya’daki problemi çözmek için Ceren’in de içinde bulunduğu yeni bir oyun kurar. Bu oyun tüm ekibin kaderini değiştirmek üzereyken devreye davetsiz bazı misafirler girer.

Teşkilat 24. bölümde neler oldu?

Teşkilat 24. bölümde; Serdar'ın kayıp 1.5 aylık dönemi ile ilgili öğrendiği gerçekler onu Yıldırım'la yüzleşmeye zorlar. Bu yüzleşme tüm ekibi tehlikeye atacak büyük bir oyunun başlangıcı olacaktır. Karargahta Barış'ın Ebru'yu vurmasının şaşkınlığı yaşanırken, Hakkı ve Uzay bu olayın peşine düşer. 

Haberin Devamı

Serdar'la ilgili ortaya çıkan gerçekler karargahta yeni kararların alınmasına sebep olur. Bu kararlar Serdar ve Zehra'yı her şeyin başladığı yere götürürken ikili kendilerini bekleyen tehlikeden habersizdir. Yıldırım'ın yaptığı hamlelerle Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki varlığını tehlikeye sokması üzerine Halit Başkan ve ekip Libya'ya doğru yola çıkar. Libya'da yaşanacaklar tüm ekibi derinden sarsacaktır.

Teşkilat 25. bölüm izle

Haberin Devamı

Teşkilat 25. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Teşkilat dizisinin konusu nedir?

Türkiye’ye karşı harekete geçen karanlık bir yapı, planlarını devreye sokarak, uluslar arası alanda dikkat çeken Türkiye’nin İHA ve SİHA programını hedef alır. Bu sürpriz hamlenin ardından Millî İstihbarat Teşkilatı çatısı altında gizli bir ekip kurulmasına karar verilir.

Deneyimli istihbaratçı Mete Bey (Mesut Akusta) öncülüğünde kurulacak bu ekibin yurtiçi ve yurtdışında birçok gizli operasyona imza atması planlanırken; bu operasyonların hedefe ulaşması ve etkili olması için, ekip üyelerinin kağıt üstünde ve “resmen” ölmüş bilinmeleri mecburiyeti ortaya çıkar...

Teşkilat dizisinin oyuncuları kimdir?

  • Çağlar Ertuğrul, Serdar
  • Deniz Baysal Yurtçu, Zehra 
  • Mesut Akusta, Mete
  • Ezgi Eyüboğlu, Ceren
  • Ezgi Şenler, Pınar
  • Mehmet Usta, Zayed Fadi
  • Tuncer Salman, Hakkı
  • Nihat Altınkaya, Hulki
  • Serdar Yeğin, Uzay
Sonraki Haber