Abdullah Avcı taraftarlardan özür diledi

Trabzonspor'un deplasmanda Monaco'ya 3-1 kaybetmesinin ardından bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonu tribünlere giderek taraftarlardan özür diledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor deplasmanda Monaco'ya 3-1 kaybetti.

Maçın ardından bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonu tribünlere giderek taraftarlardan özür diledi.

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Haberin Devamı

İşte Avcı'nın açıklamaları

"Bu şekilde kırmızı kart görmemiz doğru değil. Kalemize gelen ilk top gol oldu. 45+'da yediğimiz penaltı ile 2-0 mağlup şekilde soyunma odasına gittik."

"Soyunma odasına 1-0 mağlup gitsek, çok daha farklı bir oyun oynayabilirdik. Bu seviyede 11'e 10 oynamak çok kolay değil. 3 maç daha var, iyi şekilde çıkacağımıza inanıyorum. Yarından itibaren lige hazırlanacağız."

"Şuan itibariyle önümüzdeki Monaco maçını değil, 4 gün sonraki lig maçını düşünüyoruz. Hepsine parça parça hazırlanacağız. Son 3 maçın 2'si kendi evimizde. Taraftarlarımız bugün çok pozitif mesajlar verdi. Onlara teşekkür ediyorum."

Haberin Devamı

"Hakemlerle ilgili en ufak bir lafım yok. Verdiği kararlar çok doğruydu. Kendi oyuncumu sorgulayacağım. Bununla ilgili de bir toplantı yapacağız."

Sonraki Haber