Üç Kuruş 11. bölüm tek parça izle! Üç Kuruş son bölüm full izle! Üç Kuruş son bölüm izle

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın başrollerini paylaştığı Üç Kuruş 11. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Show Tv ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş son bölüm full izle! İşte, Üç Kuruş son bölüm izleyebileceğiniz link...

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın başrollerini paylaştığı Üç Kuruş 11. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Show Tv ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş son bölüm full izle! 24 Ocak 2022 tarihinde Üç Kuruş son bölüm full internete yüklendi. Üç Kuruş 11. bölümde; 

Kartal ve Efe, İrfan’la anlaşmaya yanaşmak istemese de Baybars’ı asla bulamayacaklarını bildikleri için onunla çalışmaya mecbur olduklarını anlarlar. Planlarını adım adım gerçekleştirmek için harekete geçecekleri sırada ilk hedefleri olan Azad onları kendi ayağına getirir ve bu buluşma her ikisi için de büyük bir şok etkisi yaratır. 

Haberin Devamı

Babasının ölümüyle her şeyini kaybeden Bahar ise içini Leyla’ya döker. Aralarında kurulan bu bağ ise Kartal ve Efe’nin yeni rakibi Azad’a karşı birleşmelerini sağlayacaktır. Efe’nin ise bu zorlu ve güçlü rakibi dize getirmek için Kartal’la beraber kurdukları oyunda Kartal’dan bile gizlediği ayrı bir planı vardır. Fakat oyunu kazandıklarını düşündükleri anda onları tekrar İrfan’a bağlayan yeni biriyle tanışırlar.

Üç Kuruş 10. bölümde neler oldu?

Üç Kuruş 10. bölümde; Kartal savaşın sonunu galip olarak görmeye, Efe ise kimse zarar görmeden savaşı bitirmeye kararlıdır. Leyla’nın uyarılarına rağmen planını hayata geçiren Efe, kendisini büyük bir değişimin eşiğinde bulur. Kartal, Nezih’le savaşında hayatta kalabilmek için zekası kadar Bahar’a ihtiyacı olduğunu anlar. İrfan ise hiç kimsenin beklemediği bir manevrayla yeni oyununun ilk hamlesini yapar.

Haberin Devamı

Üç Kuruş 11. bölüm izle

Üç Kuruş 11. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Üç Kuruş dizisinin konusu nedir?

Çıngıraklı'nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Organize Büro'nun gözü kara komiseri Efe (Ekin Koç) arasındaki kovalamaca bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Haberin Devamı

Üç Kuruş dizisinin oyuncuları kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu
(Kartal)

Ekin Koç
(Efe)

Diren Polatoğulları
(İrfan)

Nesrin Cavadzade
(Bahar)

Aslıhan Malbora
(Leyla)

Nursel Köse
(Neriman)

Civan Canova
(Oktay)

Zafer Algöz
(Nezih)

Ercan Kesal
(Halit)

Mustafa Kırantepe
(Ruşen)

Uğur Yıldıran
(Şesu)

Umutcan Ütebay
(Şahin)

Damla Makar
(Halide)

Melissa Yıldırımer
(Nesrin)

Aytaç Uşun
(Batuhan)

Süreyya Kilimci
(Semiha)

Cenk Kangöz
(Mesut)

Alişan Uğur
(Konyalı)

Burak Altay
(Bülent)

Muttalip Müjdeci
(Sahir)

Asena Girişken
(Perihan)

Tuğçe Yolcu
(Hazal)

Emrullah Çakay
(Atilla)

Aylin Engör
(Neşe)

Volkan Kıran
(Kamil)

Cüneyt Yalaz
(Adnan)

Goncagül Sunar
(Aysel)

Canan Atalay
(Yeşim)

Sonraki Haber