Demir Grup Sivasspor 3-4 Ballkani

UEFA Konferans Ligi G Grubu 3. maçında temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, sahasında Kosova ekibi Ballkani’ye 4-3 mağlup oldu. Sivasspor, gruptaki ilk yenilgisini aldı.

UEFA Konferans Ligi G Grubu 3. maçında temsilcimiz Demir Grup Sivasspor, sahasında Kosova ekibi Ballkani’ye 4-3 mağlup oldu.

Liderlik hesapları yaptığı grupta ilk yenilgisini alan Sivasspor, 4 puanda kaldı. Ballkani ise puanını 4’e yükseltti.

İlk 11'ler

Demir Grup Sivasspor: Ali Şaşal Vural, Erdoğan Yeşilyurt, Goutas, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi , Hakan Arslan (Dk. 60 Murat Paluli), Ulvestad (Dk. 90 Angielski), Charisis (Dk. 46 Robin Yalçın), Dia Saba, Gradel (Dk. 46 N'Jie), Yatabare

Haberin Devamı

Ballkani: Frasheri, Thaqi, Sinani, Jashanica, Potoku, Dellova, Emerllahu, Zyba (Dk. 90 Kapra), Korenica (90+7 Tusha), Krasniqi (90+7 Zarubica), Rrahmani (Dk. 85 Berisha)

Notlar

Maçın hemen başında Sivasspor, Fredrik Ulvestad ile 35. saniyede öne geçti. Ballkani’nin 20. dakikada Armend Thaci ve 31. dakikada Arber Potoku’nun gollerine engel olamayan Sivasspor, soyunma odasına 2-1 yenik girdi.

İkinci yarıda gol için yüklenen Sivasspor, yakaladığı fırsatları değerlendiremezken, 62. dakikada Mustapha Yatabare ile de direğe takıldı. Sivasspor’un beraberlik için bastırdığı dakikalarda Ballkani bir gol daha buldu. 67. dakikada Meriton Korenica ile farkı ikiye çıkaran Ballkani karşısında Sivasspor’un 75. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ile bulduğu gol, beraberlik için umutları taze tuttu.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın uzatma anları ise büyük bir heyecana sahne oldu. Önce Sivasspor Mustapha Yatabare ile 90+1. dakikada bulduğu golle beraberliği yakaladı. Rüzgarı arkasına alan Sivasspor galibiyet sayısı için tüm hatlarıyla yüklenirken, Ballkani 90+4. dakikada Ermal Krasniq’in golüyle yeniden öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 4-3 Ballkani’nin üstünlüğü ile sona erdi.

Sonraki Haber