Bir reklamla parlaşmıştı! Ünlü model ve şarkıcı hayatını kaybetti

Ünlü İngiliz şarkıcı ve model Nick Kamen 59 yaşında hayatını kaybetti. Kamen’in uzun süredir hastalıkla mücadele ettiği öğrenildi. İşte müzik dünyasını yasa boğan ölümün detaylar...

Nick Kamen'dan acı haber geldi. Ünlü müzisyen yaşama veda etti. Kamen'ın ölüm haberini, yakın arkadaşı ve bir dönemin ünlü şarkıcısı Boy George duyurdu.

Madonna’nın dikkatini çekti

Nick Kamen, ilk olarak 1984 yılında "The Face" adlı derginin kapağı için verdiği pozla dikkat çekti. Fakat asıl yükselişi bir reklam filmi sayesinde oldu. ABD’li bir giyim markası için kamera karşısına geçen Kamen, oynadığı reklamla pop müziğin kraliçesi Madonna’nın da dikkatini çekti.

Haberin Devamı

Madonna’nın da desteğiyle müzik kariyerine adım atan Kamen, 1986 yılında ‘Each Time You Break My Heart’ isimli şarkısıyla adını geniş kitlelere duyurdu. 1987-1992 yılları arasında dört şarkıya daha imza atan Kamen, 1996 yılında ‘Loving You Is Sweeter Than Ever’ şarkısını yeniden yorumlayarak hit oldu.

"Çok fazla acı çektin"

Kamen’in ölümü sonrası Madonna da sosyal medyadan üzüntüsünü paylaştı. Madonna Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Gittiğini bilmek kalbimi kırıyor. Her zaman çok nazik ve tatlı bir insandın. Çok fazla acı çektin, umarım gittiğin yerde daha mutlusundur Nick Kamen” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Sonraki Haber