Ünlü isimlerden Rasim Öztekin için başsağlığı mesajı

Usta tiyatrocu Rasim Öztekin kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında hayatını kaybetti. Sanat ve siyaset dünyasından birçok isim Öztekin için başsağlığı mesajı yayımladı.

Türk tiyatrosunun en önemli isimlerinden Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede yaşama gözlerini yumdu. Öztekin'in vefatının ardından birçok isim başsağlığı mesajı yayımladı.

İşte o mesajlardan bazıları; 

TBMM Başkanı Mustafa Şentop: Kıymetli tiyatro ve sinema sanatçısı, bir geleneğin son temsilcilerinden Rasim Öztekin'in hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yayımladığı mesajında, şunları kaydetti: "Dizi, tiyatro ve sinemamızın sevilen ismi, usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Öztekin'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum."

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun" ifadelelerini kullandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Twitter hesabından yayımladığı mesajında, "Tiyatro ve sinemamızın usta oyuncusu Rasim Öztekin'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Hayat verdiği karakterler ile bazen güldüren bazen hüzünlendiren ama her defasında bir kez daha kendine hayran bırakan usta sanatçı Rasim Öztekin'in vefatından dolayı derin üzüntü duydum." ifadesini kullandı. Öztekin'e Allah'tan rahmet dileyen Kılıçdaroğlu, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dileklerini iletti.

CHP Grup Başkanveliki Özgür Özel: Geleneksel tiyatromuzun bir önceki kavuklusu #RasimÖztekin'in yaşamını yitirmiş olmasının üzüntüsü içindeyim. Ailesine ve sanatseverlere başsağlığı diliyorum. İsminin doğduğu, tiyatro yaptığı İstanbul'da hak ettiği biçimiyle yaşatılacağına inanıyorum.

Haberin Devamı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Türk sinema ve tiyatrosunun üstadlarından, ülkemizin yetiştirdiği kıymetli oyuncu #rasimoztekin’in vefatını üzüntüyle öğrendim. Ülkemiz önemli bir değerini kaybetti... Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden dizi ve sinema oyuncusu, tiyatromuzun usta isimlerinden Rasim Öztekin’e Allah’tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş: Türk sinema ve tiyatrosunun bir çınarını daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Usta oyuncumuz Rasim Öztekin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sanat camiasına başsağlığı dilerim.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın, sosyal medya hesabında, "Usta sinema ve tiyatro oyuncusu Rasim Öztekin'in, geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı

Öztekin'in vefatı için başsağlığı mesajı yayımlayanlardan biri de, kavuğu kendisine devreden Ferhan Şensoy oldu. Şensoy Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla Rasim Öztekin'e veda etti. Şensoy'un paylaşımları şöyle: "Çocukluk hatıramız sevgili Rasim Öztekin ustamızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Yaşattıklarınla, kattıklarınla bin teşekkür usta, bin teşekkür!"

Öztekin'in vefatı için başsağlığı mesajı yayımlayanlardan biri de 2020'nin Ekim ayında Rasim Öztekin'den kavuğu devralan Şevket Çoruh oldu. Çoruh, paylaşımında "Ustamızı kaybettik, çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz: Rasim Abimizin mekanı cennet olsun. Başımız sagolsun.Tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

Yılmaz Erdoğan: Tiyatroya gözümü açtığım gün tanıdığım, hep hayran olduğum, hep çok sevdiğim Rasim Ağbi’yi sonsuzluğa uğurladık. Çok üzgünüm. Mekanı cennet olsun. #RasimÖztekin

Galatasaray Spor Kulübü: Türk sineması ve tiyatrosunun usta oyuncularından, kulübümüzün 8385 numaralı Divan Kurulu Üyesi Rasim Öztekin'in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; Öztekin ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Beşiktaş Spor Kulübü: Değerli sanatçı Rasim Öztekin’in vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı dileriz.

Gülse Birsel: Mizaha emek veren her insanın kaybında dünyadaki kahkahalar azalıyor sanki. Nur içinde yatsın #RasimÖztekin

Mert Fırat: Oynadığı her rolu kendine yakıştıran, karakterin sözünü kendi sözü yapan canım usta bir tek ölümü kendine yakıştıramadın. Gözümüz yaşlı kalbimiz yaptıklarınla dolu, naif gülüşünü ve bir de külliyatı miras bıraktın bize... #RasimÖztekin Mekanın cennet olsun...

Sonraki Haber