Ünlü model, oğlunun ölümünün ardından kendini asarak intihar etti

47 yaşındaki ünlü model, 17 yaşındaki oğlunun motosiklet kazasında hayatını kaybetmesinin ardından intihar ederek yaşamına son verdi.

Ünlü model Sam Ramplin, 18 ay önce oğlunu 17 yaşında trafik kazasında kaybetmesinin ardından kendini toparlayamadı ve intihar ederek yaşamına son verdi. Ramplin'in 27 yaşında bir kızı bulunuyor.

Popüler olduğu dönemde gazete ve dergi sayfalarını süsleyen Sam Ramplin, Michael Keaton ile yaşadığı fırtınalı aşkla da gündeme gelmişti. İlk evliliğinden 2 çocuğu olan Ramplin, 2019 yılında oğlu Denny'yi bir trafik kazasında kaybetmişti.

Oğlunun ölümünün ardından kendisini toparlayamayan Ramplin, İspanya'nın Malaga kentindeki evinde kendini asarak hayatına son verdi. Ramplin'in yapılan otopsisinde herhangi bir uyuşturucuya ya da alkole rastlanmadı.

Sam Ramplin, evinde kendini asarak intihar etti.

Ailesi, Ramplin'in oğlu Denny'nin ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu ve sık sık etrafındakilere ölmek istediğini söylediğini açıkladı. Kız kardeşi Michelle Thompson, kardeşinin bir süre aşırı alkol aldığını ve "Yakında Denny ile buluşacağız" dediğini aktardı.

Sonraki Haber