Herkes Gülçin Karakaya olduğunu zannetti! İbrahim Tatlıses'in el ele poz verdiği kişi bakın kim çıktı

İbo Show programıyla tekrar ekranlara dönüş yapan ünlü şarkıcı Karakaya ile aşk yaşamaya başlayan İbrahim Tatlıses'in bugün kız arkadaşı ile el ele paylaştığı fotoğraf magazin gündemine bomba gibi düştü. Yüzü görünmeyen genç kadının herkes Gülçin Karakaya olduğunu zannetti. Ancak gerçek ortaya çıktı

İbo Show programıyla tekrar ekranlara dönüş yapan İbrahim Tatlıses, kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. 

Her hafta birbirinden ünlü konuklarla gerçekleştirdiği programı ile gündem yaratan Tatlıses, bu kez özel hayatıyla magazin gündeminde yer alıyor. Kendisinden 43 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşamaya başlayan Tatlıses, sevgilisiyle ilk kez el ele pozunu paylaştı.

İbrahim Tatlıses'in bugün kız arkadaşı ile el ele paylaştığı fotoğraf magazin gündemine bomba gibi düştü. Yüzü görünmeyen genç kadının herkes Gülçin Karakaya olduğunu zannetti. Ancak gerçek kısa süre sonra anlaşıldı.

Tatlıses'in el ele poz verdiği ve yüzünü gizlediği sevgilisinin Gülçin Karakaya olmadığı ortaya çıktı. Karakaya sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada fotoğraftaki kişinin kendisi olmadığını ilan etti ancak kısa süre sonra bu paylaşımı sildi.Tatlıses'in Karakaya ile ayrılığının ardından beraberlik yaşadığı kişi merak konusu oldu.

Haberin Devamı

Tatlıses sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı pozuna ise, "Deniz kenarında bazı evler vardır ya lebi derya, bizimki de lebi orman" notunu düştü.

Sonraki Haber