Gizli askeri teknikle 2 dakikada uykuya dalmak mümkün!

Uyku vücut sistemlerini yavaşlatarak ve rahatlatarak, kalktığımızda kendimizi fiziksel olarak daha güçlü hissetmemizi sağlar. Fakat uykuya dalmak herkes için çok da kolay olmayabiliyor. Eğer yatakta bir o yana bir bu yana dönüyorsanız bu yöntemle hemen uykuya dalacaksınız. Gizli askeri teknik ile 2 dakikada uykuya dalmak mümkün! İşte detaylar...

Uykuya dalmakta zorlanıyorsanız yatakta bir o yana bir bu yana dönüyor fakat uykunuz yine de saatlerce gelmiyorsa bu yönteme bayılacaksınız. Gizli bir askeri yöntemle mışıl mışıl uyumak ve 2 dakikada uykuya dalmak mümkün. 

Bu askeri yöntemi, ABD ordusunun savaş alanlarında askerlerin kolayca uykuya dalmasını sağlamak için kullandığı iddia ediliyor.

İşte iki dakikada uykuya dalmak için yapmanız gerekenler:

1. Dil, çene ve göz çevresindeki kaslar dahil yüzünüzdeki kaslarınızı gevşetin.

Haberin Devamı

2. Omuzlarınızı bırakabildiğiniz kadar aşağı bırakın, ardından sırayla kollarınızın üst ve alt kısımlarını aşağı bırakın

3. Nefes verin, göğsünüzü gevşetin, ardından kalçadan başlayarak bacaklarınıza doğru gevşeyin

4. Aşağıdaki iki manzaradan birini hayal etmeden önce zihninizi arındırmak için 10 saniye bekleyin.

Üstünüzde berrak mavi bir gökyüzü olan bozulmamış bir gölde sakince yüzen bir kanoda sırt üstü uzandığınızı ya da Sessiz, zifiri karanlık bir odada yumuşak, siyah kadife bir hamak yattığınızı. Yaklaşık 10 saniye boyunca kendinize sürekli “Düşünme, düşünme, düşünme” diye telkinde bulunuyorsunuz.

Haberin Devamı

Tekniği 6 hafta boyunca uygulayan kişilerin yüzde 96'sında işe yaradığı söyleniyor.

Sonraki Haber