Yalnız Kurt 1. bölüm tek parça izle! Yalnız Kurt ilk bölüm full izle! Yalnız Kurt ilk bölüm izle

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han'ın başrollerini paylaştığı Yalnız Kurt 1. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt ilk bölüm full izle! İşte, Yalnız Kurt ilk bölüm izleyebileceğiniz link...

Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han'ın başrollerini paylaştığı Yalnız Kurt 1. bölüm tek parça olarak yayınlandı. ATV ekranlarında yayınlanan Yalnız Kurt ilk bölüm full izle 28 Ocak 2022 tarihinde Yalnız Kurt ilk bölüm full internete yüklendi. Yalnız Kurt 1. bölümde; 

Altay, hayatını "Kurdoğlu" namıyla, kafes dövüşleri yaparak kazanmaktadır.  Esra, mekanda silahların patladığı bir gece, kaçıp küçük kızına kavuşmak için Altay'dan yardım ister! Çocuğun hayatının tehlikede olduğunu duyan Altay, tereddütsüz kabul eder.

Haberin Devamı

Yasadışı dövüş kulübünün sahibi, Esra'nın da sevgilisi olan Doğan peşlerine düşer. Altay, Esra'ya yardım için adım attığı anda, kendi geçmişine de uzanan yeni yolculuğa çıkmış olur. Efsanelerden 1950'lerin Türkiye'sine ve oradan da günümüze ulaşan bu yolculuğunda Altay'a, ormanda bir kulübede tek başına yaşayan "ihtiyar", Davut Bahadır yol gösterecektir.

Yalnız Kurt 1. bölüm izle

Yalnız Kurt 1. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Haberin Devamı

Yalnız Kurt dizisi konusu ne?

Yalnız Kurt dizisinde; günümüz dünyasının perde arkasındaki birçok oyunun detayları yer alıyor. Ülke sınırlarını değiştirmek, ülkeleri parçalamak, hükümetlere darbe yapmak, kukla yönetimler kurmak, ekonomik sorunlar çıkartmak, etkin ayrımcılık ile insanları birbirine düşman etmek, terör örgütleri ve cemaatler vasıtasıyla da bir ülkeyi karıştırmak için yapılan tüm küresel planlar Yalnız Kurt dizisinin konusunu oluşturuyor.

Yalnız Kurt dizisi oyuncuları kim?

Haberin Devamı

Yalnız Kurt'un yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun otururken, senaryosunu Murat Koca ile Alper Erze kaleme alıyor. Başrollerinde ise Hasan Denizyaran, Cihan Ünal ve Damla Colbay yer alırken onlara Murat Han ve Polat Bilgin de eşlik ediyor.

Sonraki Haber