Yeni 'Leyla ile Mecnun' dizisinde Erdal Bakkal krizi

Onur Ünlü'nün 2011 ile 2013 yılları arasında TRT için çektiği efsane dizi "Leyla İle Mecnun" bu kez Acun Ilıcalı'nın patronu olduğu Exxen için dijital projeye dönüşüyor. Dizinin hayranları 10. yaşını kutladıkları fenomen dizinin yeniden çekilecek olmasına çok sevindi. Onur Ünlü NTC Medya için çektiği "Çoktan Seçmeli" dizisini bitirdikten hemen sonra "Leyla İle Mecnun"a başlayacak.

Haziran ayında çekimlerine başlanması düşünülen dizinin bir kişi hariç tüm eski kadrosu "Biz varız..." dedi. Ancak "Leyla ile Mecnun"da Erdal Bakkal rolüne hayat veren başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt'un henüz ikna edilemediği ortaya çıktı.

Menajerimi Ara'yla ilgili flaş karar

Ay Yapım'ın Star için çektiği "Menajerimi Ara" dizisinin devam edeceğini geçen haftalarda yazmıştım. Sevilen projeyle ilgili Ay Yapım ve Star flaş bir karar aldı. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Denizcan Aktaş'ı buluşturan dizinin hiç ara vermeden yaz boyu devam etmesine karar verildi. 

Haberin Devamı

Ve Musa Uzunlar setlere dönüyor

Dizi ve film sektörünün en özel kadınlarından Hilal Saral, şu günlerde "Aşkın Kıyameti" filmine hazırlanıyor. Ödüllü yönetmenin mekanları için titiz bir çalışma yaptığı filmin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanması planlanıyor. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı film duyduğuma göre bir yol hikâyesi... 

Pınar Deniz, Boran Kuzum ve Yiğit Kirazcı'nın oynayacağı filmin kadrosuna son olarak bomba bir isim katıldı; Musa Uzunlar... Uzun süredir çok sayıda projeden teklif alan usta aktör, sonunda BKM imzalı "Aşkın Kıyameti"nde oynamayı kabul etti.

Sefirin Kızı'nın final tarihi belli oldu

Haberin Devamı

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı "Sefirin Kızı" dizisi de bu sezon sonu final yapacak projeler arasında yer alıyor. Muğla'da çekilen dizi tıpkı başından beri planlandığı gibi 52. bölümde ekrana veda edecek. 

Uyanış Büyük Selçuklu'ya taze kan

TRT'nin Akli Film imzalı reyting rekortmeni dizisi "Uyanış Büyük Selçuklu" haziran ayında sezon finali yapacak. Dev kadrolu diziye son olarak Turahan rolüyle Ogün Kaptanoğlu konuk oyuncu olacak. Sezon finaline doğru ekipte ayrılık yaşanıp yaşanmayacağı da merak konusu oldu.  Yeni bir değişiklik olmazsa aynı ana kadronun yeni sezonda da seyirci karşısına çıkması bekleniyor. Akli Film'in geçen haftalarda görüştüğü Barış Arduç'la ilgili son durum ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

Merve Çağıran ile Zehra Yılmaz "Kalp Yarası"nda

Haberin Devamı

Süreç Film atv için hikâyesi Tomris Giritlioğlu'na ait "Kalp Yarası" dizisine başlıyor. Senaryosunu Sema Ali Erol ve Mahir Erol'un yazdığı dizi Antakya'da çekilecek. Yıldız Hülya Bilban'ın yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin cast çalışmaları sürüyor. Merve Çağıran ve Zehra Yılmaz "Kalp Yarası"nın kadrosuna katıldı.

Kazara Aşk sete çıkıyor

Koliba Film'in Star için çekeceği "Kazara Aşk" dizisinin çekimleri başlıyor. Sadullah Celen'in yöneteceği dizide Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler başlıca rolleri paylaşacak. Dizide ayrıca Sadi Celil Cengiz ve Burak Tamdoğan gibi başarılı oyumcular da yer alıyor.

Uğur Yücel 'Kırmızı Oda' dizisinde

OGM Pictures imzalı Kırmızı Oda cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Birbirinden ünlü olan konuk oyuncularının etkileyici hikâyeleriyle izlenme rekorları kıran diziye son olarak usta oyuncu Uğur Yücel katılıyor. Yeni sezonda da devam edecek sevilen dizide Yücel'in hikâyesi merak konusu oldu.