Yerli Marriage Contract'ın başrol oyuncuları belli oldu

"Elimi Bırakma" ve "Benim Adım Melek" dizilerine imza atan ÜS Yapım'ın "Marriage Contract" (Evlilik Sözleşmesi) uyarlaması için hazırlıklar sürüyor. Merakla beklenen dizinin temmuz ayının ikinci haftası atv'de seyirciyle buluşması planlanıyor. 12 Haziran'da sete çıkacak olan diziyi başarılı kalem Özen Yula yazıyor, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş oturacak.

Trafik kazasında eşini kaybeden ve çocuğuyla ayakta kalma savaşı veren bir kadının hikâyesini anlatan dizinin başrol oyuncuları da sonunda belli oldu. İsmi henüz netleşmeyen projenin başrollerini Aras Aydın ile Leyla Feray paylaşacak. Diğer oyuncu kadrosu bu hafta belli olacak dizinin ekibine ayrıca Ceyhun Mengiroğlu ile Irmak Örnek de katıldı.

"Leyla ile Mecnun"da Aksakallı Dede de var mı?

Yönetmen Onur Ünlü, hayranlarının 10. yaşını kutladığı fenomen dizi "Leyla ile Mecnun"u dijitale çekmek için kolları sıvamış ve eski oyuncu kadrosunu tek tek aramaya başlamıştı. Ünlü, Ali Atay başta olmak üzere neredeyse tüm ekibi ikna etti. Ancak yeni bölümlerde Aksakallı Dede'ye hayat veren Köksal Engür'ün olup olmayacağı merak konusuydu. Son gelen haberlere göre usta oyuncu Köksal Engür de yeni bölümlerde yer alacak.

Haberin Devamı

Akrep dizisinin finali çekildi

Başlıca rollerini Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Esila Umut, Taha Baran Özbek ve Demet Gül gibi ünlü isimlerin paylaştığı 1441 Productions imzalı "Akrep" dizisinin geçen cuma son sahneleri çekildi. Bir anne kızın intikam öyküsü etrafında gelişen etkileyici olayları konu alan dizi, başından beri planlandığı gibi 26. bölümde ekrana veda edecek. "Akrep"in önceden yapılan yurtdışı satışları nedeniyle bölüm sayısı uzatılmıştı. 

Özcan Deniz Sevimli Tehlikeli 2'yi yapacak

Özcan Deniz 2015'te seyirciyle buluşturduğu "Sevimli Tehlikeli" filminin devamını çekmek için kolları sıvadı. Deniz filmin devamını dijital dizi olarak çekmeyi planlıyor. Avşar Film'le ortak olarak çekilecek olan dizinin erkek başrol oyuncusu yine Şükrü Özyıldız olacak. Projenin şu günlerde senaryo çalışmaları devam ediyor. 

Haberin Devamı

"Bir Zamanlar Kıbrıs"ta yönetmen değişiyor

TMC Film'in TRT için çektiği "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisinde yönetmen değişikliği yapılmasına karar verildi. Diziyi ilk bölümünden itibaren yöneten Hakan İnan yeni sezonda olmayacak. Dizinin yeni yönetmeninin kim olacağı ise henüz netlik kazanmadı. Yeni sezon bölümlerinin 120 dakikadan oluşması planlanan proje için ayrıca Süleyman Demirel'e benzeyen bir oyuncu arayışı da var.

İlk ve Son dizisine kimler konuk oluyor?

Senaryosunu Hakan Bonomo'nun yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı'nın oturduğu "İlk ve Son" adlı dijital dizinin ağustosta blutv'de ekrana gelmesi planlanıyor. Başarılı oyuncu Salih Bademci ile Özge Özpirinçci'yi buluşturan diziye Şerif Erol, Sacide Taşaner, Ayta Sözeri ve Sercan Ercan da konuk olacak. Dizide bir çiftin evlenmeden önce ve sonra hayatındaki değişim renkli bir dille anlatılıyor.

Haberin Devamı

Seksenler'de hangi rolleri canlandıracaklar?

"Beni Böyle Sev" ve "Tozkoparan" dizilerinden tanıdığımız Burcu Altın Deprem ve son olarak "Kefaret"te rol alan eşi Efe Deprem "Seksenler" dizisinin kadrosuna dahil oldu. Burcu Altın sevilen dizide Şoray Uzun ve Ayşe Tolga'nın kızları Aslı'yı, Efe Deprem ise damatları Zafer rolüne hayat verecek.