Zafer Algöz’ün sözleri ortalığı karıştırdı... Oysa Cem Yılmaz Gibi’yi övgü yağmuruna tutmuştu

Zafer Algöz’ün Feyyaz Yiğit ve arkadaşlarının izlenme rekorları kıran internet dizisi Gibi’yle ilgili yorumu sosyal medyayı salladı.

Algöz, Erşan Kuneri’yi Gibi’ye benzeten ve “Erşan Kuneri'yi resmen sıfır beklenti ile açtım ama resmen her bölümde durdurup 1-2 dakika gülmek zorunda kaldım. 6. bölüme geldim efsane gerçekten. Şu ana kadar Kooperatif Kemal favori bölümüm. İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim gibi...” yazan takipçisine şu tweet’i attı:

“Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek...”
Algöz’ün bu cevabını sosyal medyada kıskançlık yaptığı şeklinde değerlendirenler olduğu kadar Feyyaz Yiğit’in Gibi’deki şu replikleriyle yanıt verenler de oldu:

“Kardeşim ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemeni mi kaldım?”
“Benim zevklerim sizin nezlenizde Makul bir zemini oturmak zorunda değil”

Haberin Devamı

Oysa Cem Yılmaz geçen hafta tv100’ün ilgiyle izlenen ve Candaş Tolga Işık'ın moderatörlüğünü yaptığı “Az Önce Konuştum”da Gibi’yle ilgili şu sözleri söylemiş ve yapımı övmüştü:“Feyyaz’ların yaptığı Gibi’yle ilgili çok güzel şeyler duyuyorum. Çok değişik bir mizah ve çok değişik bir sunum... Değişik bir metin, değişik bir oynama şekli... Mesela bu bana çok yepyeni güzel bir şey geliyor. Ne kadar güzel bir kapı... Çok komik bir iş ve çok akıllı... Sunum olarak... Evet, tuhaf ama tuhaflığın daha kıymetli olduğunu düşünüyorum”

Sonraki Haber