Mansur Yavaş kendisine 'cumhurbaşkanım' diyen vatandaşı uyardı!

'Büyükşehir Belediye Başkanları Buluşması' programı için Ordu'ya giden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a bir vatandaş "Cumhurbaşkanı'm" diye hitap etti. Yavaş vatandaşı uyararak, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı... Öyle diyeceğiz" dedi.

CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanları Toplantısı için Ordu’ya giden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 

Vatandaşı uyardı

Vatandaşlarla sohbet eden Yavaş'a bir vatandaşın “Sayın Cumhurbaşkanımız hoş geldiniz” demesi üzerine Mansur Yavaş gülümseyip, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı öyle diyelim” cevabını verdi.

Yavaş Ordu ziyareti hakkında şunları söyledi:

“Bu planımızda yoktu. Uygun saatte direk uçuş olmadığı için Ordu’ya karayoluyla geldik. Bu şekilde geçerken sizlere selam ve sevgilerimizi sunma fırsatı bulduk.Bu şekilde geçerken sizlere selam ve sevgilerimizi sunmaya geldik. Buradan da Fatsa’ya daha sonra Ordu’ya geçeceğiz. 11 Belediye başkanı biz her ay toplanıyoruz ve yaptığımız çalışmaları bir bir paylaşıyoruz. Bu anlamda bir toplantımız olacak Ordu’da bu şekilde sizlerle görüşmüş olduk. Ordu’da yine esnaflarla buluşacağız vatandaşlarla görüşeceğiz buradan görev yerlerimize döneceğiz”