Ankara'yı sarsan cinayette flaş gelişme

Ankara Çubuk'ta 2 aylık bebeğinin yanında boğazı kesilerek vahşice katledilen 19 yaşındaki Nazmiye Koyuncu'nun katil zanlısı Ramazan Dilgen yakalandı. Cinayetin ardından Koyuncu'nun eşi, kayınbabası ve kayınvalidesi gözaltına alınmıştı.

Geçtiğim günlerde Ankara'da işlenen vahşi cinayet herkesi derinden sarsmıştı. 1 yıl önce evlenen 19 yaşındaki Nazmiye Koyuncu, 2 aylık bebeğinin yanı başında vücuduna aldığı 20 bıçak darbesi ve boğazının kesilmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Eve geldiğinde karısını kanlar içinde bulan kocası Selman Koyuncu, 112 Acil Servise haber vermiş ancak ekipler gelene kadar genç kadın hayatını kaybetmişti. Yaşananların ardından emniyet ekipleri Selman Koyuncu ile babası ve annesini gözaltına alınmıştı.

Olayın ardından yürütülen soruşturmada, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri cinayetin aydınlatılması için hemen hareket geçti. Araştırmayı derinleştiren büro ekipleri Ramazan Dilgen’i Çubuk’ta yakaladı.

Ramazan Dilgen suçunu itiraf etti.
Ramazan Dilgen suçunu itiraf etti.

Evli ve hamile eşi olduğu öğrenilen Ramazan Dilgen’in polis sorgusunda işlediği cinayeti itiraf ettiği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine de Koyuncu ile aralarında gönül ilişkisi olduğunu ileri sürdü.

Dilgen'in ifadesinde, “Nazmiye ile gönül ilişkimiz vardı. Evlendikten sonra da görüşmeye devam ediyorduk. Cinayet günü de eve gittim. Aramızda tartışma çıktı. Kendimi kaybettim. Nasıl oldu anlayamadım” dediği öğrenildi. Ayrıca Dilgen’in Nazmiye Koyuncu'yu bıçakladıktan sonra cüzdan ve küpelerini alarak kaçtığı tespit edildi.

Dilgen’in kullandığı araç ve adresinde yapılan aramalarda cinayette kullandığı 2 bıçak ve cinayet saatinde giydiği kan lekeli giysileri ile Koyuncu'ya ait cüzdan ve küpesi bulundu. Cinayet Büro Amirliği'deki sorgusunda cinayeti itiraf ettiği de belirtilen Dilgen’in tutuklanma üzere Adliye’ye sevk edildiği belirtildi.