Bu kadarına da pes! Hırsızların rahat tavrı izleyenleri şoke etti

Ankara Keçiören'de zincir markete müşteri gibi giren 3 kişi, televizyon ve çay makinesi çaldı. Hırsızların olay anındaki soğuk kanlı tavrı pes dedirtti. O anlar ise iş yerinin güvenlik kameerası tarafından anbean kaydedildi.

Keçiören ilçesindeki bir zincir markette meydana gelen olayda, müşteri kılığında girdikleri marketten gözlerine kestirdikleri televizyonu ve çay makinasını çalan 3 kişi olayın ardından kayıplara karıştı. Durumu fark eden market çalışanları polis ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbar üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları fiziki ve teknik çalışmanın ardından eşyaları çalanların Murat E., Furkan D. Ve Murat S. olduğunu tespit etti. Tespitin ardından Murat E. ve Furkan D. yakalanırken, diğer şüpheli Murat S’nin başka bir suçtan cezaevinde olduğu belirlendi. Yakalanan iki zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

O anlar anbean kamerada

Hırsızların marketteki rahat tavırları ise akıllara durgunluk verdi. Müşteri kılığında girdikleri maketten soğukkanlı bir şekilde eşyaları çalan şahısların sakin halleri marketin güvenlik kamerası tarafından anbean kayda alındı. Yakalanan 3 şahsın toplamda 50’den fazla suç kaydı olduğu öğrenildi.