Ankara merkezli Medent Institute Orta Doğu’nun en başarılı medikal estetik şirketi olarak gösterildi

Orta Doğu’nun en önemli dergilerinden International Business Magazine farklı kategorilerdeki en başarılı şirketleri açıkladı. Medikal estetik alanında Türkiye’den dünyaya açılan Medent Institute en başarılı şirket olarak gösterildi.

Ankara merkezli Medent Institute Orta Doğu’nun en başarılı medikal estetik şirketi olarak gösterildi

Hekimlere yönelik gerçekleştirdikleri farklı ve özel eğitimlerle Orta Doğu’da önemli bir marka haline gelen Medent Institute, geçtiğimiz haftalarda da dünyanın en önemli gazetelerinden Times of Israel tarafından en önemli medikal estetik kuruluşlarından biri olarak gösterilmişti.

"Ülkemizin bu alandaki çalışmalarına katkı sunduğumuz için gururluyuz"

Konuyla ilgili olarak Medent Institute kurucularından Sahire Berzah Dinç yaptığı açıklamada ‘bu sonuç çok çalışmamızın güzel getirilerinden biri oldu diyebilirim. Bölgede böylesine saygınlığı olan bir kurumdan ödül alacak olmak bizi çok onore etti. Bunun gibi uluslararası otoriteler tarafından yapılan olumlu yakıştırmaların sürekli hale geleceğine inanmaktayız. Medent Institute ailesi olarak sağlık alanında çok özel eğitimler düzenliyoruz ve çok sayıda doktorun gelişiminde yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Ülkemizin bu alandaki çalışmalarına katkı sunduğumuz için de ayrıca gururluyuz.’ ifadelerini kullandı.

Ekonomiden teknolojiye birçok uluslararası şirketin katılım göstereceği Atlantis The Palm’deki ödül törenine Dubai Ekonomi Bakanı Abdullah bin Tuk el-Mari de katılım gösterecek.