Ankara'da Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle, Akyurt, Ayaş, Bala'ya dahil her yerde cumartesi gecesine kadar dikkat
Resmi kaynaklar tarafından Ankara Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle, Akyurt, Ayaş, Bala'ya dahil her yerde cumartesi gecesi uyarısı verildi.
Ülkemizde hafta sonu şiddetli yağışların etkisini gösterme ihtimali olan illerimiz arasında yer alan başkent Ankara'da birçok ilçeye resmi kaynaklar tarafından flaş uyarı gerçekleştirildi.
Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle, Akyurt, Ayaş, Bala dahil tüm ilçelerde etkisini gösterme ihtimali bulunuyor.
Cumartesia gece saatlerine kadar Ankara'da şiddetli sağanak ve buna bağlı olarak sel ve yıldırım düşme olayları meydana gelebilir.
BÜYÜKŞEHİR'DEN DE UYARI VAR
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından da konu hakkında yapılan paylaşımda, "Meteoroloji’den yapılan açıklamada yarın akşam saatlerine kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve buna bağlı olarak su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgâr, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemiz tüm ekipleriyle teyakkuz hâlinde olup; vatandaşlarımızın da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmasını rica ederiz." denildi.