Ankara'da koca dehşeti! Boşanma aşamasındaki eşini ve çocuklarını bıçaklayarak öldürüp intihar etti!

Ankara'ya bağlı Altındağ ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından uzaklaştırma kararı alınan şahıs, eşini ve çocuklarını bıçaklayarak öldürdükten sonra intihar etti.

Ankara'da koca dehşeti! Boşanma aşamasındaki eşini ve çocuklarını bıçaklayarak öldürüp intihar etti!

Olay, saat 24.00 sıralarında Ankara’nın Altındağ ilçesi Çamlık Mahallesinde bulunan 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre henüz kimliği öğrenilemeyen bir kişi, eşi ve çocuklarının bulunduğu apartmana gelerek kapıyı kırarak eve girdi. Eve giren kişi eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüştü. Sesleri duyan komşular polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Önce karısını ve çocuklarını sonra kendini...

Olay yerine gelen ekipler, erkeğin önce eşini sonrasında ise 9 ile 12 yaşları arasında olan çocuklarını bıçaklayarak öldürdüğünü ve kendini astığını belirledi. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken olay yerine gelen yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Olay yeri incelemesinin ardından ailenin cansız bedenleri Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Şahsın, eşiyle boşanma sürecinde olduğu ve hakkında uzaklaştırma kararının bulunduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.