Trafikte 'kabzalı' dehşet! Görme kaybı oluştu

Ankara’da akan trafikte direksiyonu önüne kırdığı sürücüyle tartışan V. T. Belinden çıkardığı silahıyla sürücüyü darp ederek kafasına silah dayadı. Silahın kabzasıyla vurduğu sürücüde kısmi görme kaybı oluştu. O anlar güvenlik kamera görüntülerine de yansıdı.

Ankara’da aracıyla seyir halinde ilerleyen S. G. adlı vatandaş bir başka araç tarafından durduruldu. Aracından inen sürücü V. T. durdurduğu şoförün yanına gelerek “Sen Ankara caddesine çıkan alt geçidin orada önüme kırdın “ diyerek bağırmaya başladı. Sürücü S. G. İse kendisinin böyle bir şey yapmadığını, yaya geçidinden geçen insanların olması dolayısıyla sadece ani fren yapmak zorunda kaldığını anlattı. İkili arasındaki konuşma tartışmaya dönüştü. Bu sırada direksiyonu kıran sürücü V. T. elini beline atarak silahını çıkardı mermiyi ağzına sürerek S.G.’nin kafasına dayadı.

Sürücünün başına silah dayadı

Silahın kabzasıyla sürücüyü darp eden V. T. “Seni burada öldürürüm” diyerek tehdit etti. S. G.’nın bu sırada aracındaki nişanlısı bağırarak etraftaki vatandaşlardan yardım istemeye çalıştı. Öfkeli sürücü V.T. Bir yandan elinde silah varken bir yandan da aracından sopa alarak tekrar S. G.’nin üzerine yürümeye başladı.

Gözünde görme kaybı meydana geldi

Olay sonrası darp raporu alan S. G.’nin gözünün iç ve alt kısmında kızarıklık morluk oluştuğu ve geçici görme kaybı yaşadığı ortaya çıktı. Avukatı aracığıyla polise başvurarak V. T.’den şikayetçi oldu. S.G.’nin avukatı Oğuz Üce “Müvekkilimin gözünün sinir zedelenmesine bağlı olarak doktor raporuyla da mevcut bulunduğu şekilde görme kaybı oluşmuştur. Bu olay bize bir kere daha silahlanmanın koşullarının değerlendirilmesi gerektiğini göstermiştir. Normal trafik akışına dair sinirlenen bu şahsın en ağır şekilde cezalandırılmasını gerektiğini düşünüyoruz” açıklamasını yaptı.