Defalarca bıçaklanıp, darp edildi!

Ankara’nın Altındağ ilçesinde iki grup arasında bıçaklı kavga çıktı. Çıkan tartışmada bir şahıs defalarca bıçaklanıp, darp edildi. Şahsın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Defalarca bıçaklanıp, darp edildi!

Olay, saat 01.00 sularında Ankara’nın Altındağ ilçesi Sakarya Mahallesi Plevne Caddesi üzerinde gerçekleşti. Önce karı koca ve bir kadın grubu arasında belirlenemeyen bir sebeple çıkan kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. Daha sonra taraflar arasında sözlü devam eden tartışma büyüdü ve bir kişi tartıştıkları kadının kocasını vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçakladı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan vatandaş, yerden kalkarak kendini bıçaklayan şüpheliyi kovalamaya başladı. Bıçaklayan şüpheli koşarak olay yerinden uzaklaştı. Yaralı vatandaş ise ileride bulunan bir otomobile zarar vermeye çalıştı. Yaralı, otomobilin sahibi olduğu iddia edilen kişi tarafından aldığı darbeler ve aşırı kan kaybı sonucunda bayıldı.

Olay yerinden uzaklaşmak isteyen otomobilin sürücüsüne engel olmak isteyen yaralı şahsın eşine sürücünün yanındaki kişi “adama ne olacaksa olsun” diyerek bağırdı.

Gözyaşları içerisinde ağır yaralanan kocasına seslenen kadının imdadına çevredeki vatandaşlar koştu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekibi geldi. Yaralı şahıs, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı şahsın durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edildi.

Polis, kaçan bıçaklı saldırgan için çalışma başlattı.