Anne: Üvey babasını oğlumun üzerinde yakaladım!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşanan iğrenç taciz olayının ardından flaş bir gelişme yaşandı. Makbule D., 2017'de evlendiği emekli astsubay Y.D.'nin oğluna cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Y.D., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Anne: Üvey babasını oğlumun üzerinde yakaladım!

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki Makbule D. isimli kadın, 2017 yılında evlendiği emekli astsubay Y.D.'nin evlendiği günden bu yana kendisine cinsel ve fiziki şiddet uyguladığını, son olarak da 4 yaşındaki oğlu M.E.B.'nin de üvey babası tarafından cinsel istismara uğradığını iddia ederek savcılığa şikayette bulundu.

Gözaltına alınan Y.D. ifadesinin alınmasının ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Üvey baba Y.D. mahkemece serbest bırakılınca anne Makbule D. karar isyan ederek adalet istediğini söyledi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde yaşayan ev kadını Makbule D., 2017 yılında emekli astsubay Y.D. ile evlendi. Makbule D., evlendiği günden bu yana eşinden cinsel ve fiziksel şiddet gördüğünü, ilk evliliğinden olan 4 yaşındaki oğlu M.E.B.'nin de üvey babasının cinsel istismarına uğradığını iddia ederek 5 Nisan'da savcılığa suç duyurusunda bulundu, ayrıca boşanma davası açtı.

Çocuk her şeyi anlattı

Başlatılan soruşturma kapsamında, Çocuk İzlem Merkezi'nde savcıya ifade veren M.E.B., üvey babasının kıyafetlerini çıkardığını ve sonrasında uğradığı cinsel istismarı anlattı. Gözaltına alınan üvey baba Y.D., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı. Karara tepki gösteren Makbule D., Y.D.'nin tutuklanmasını isteyerek, kendisinin ve çocuğunun yaşadığı olayları gözyaşı içinde anlattı.

Görünce aklımı kaçırma noktasına geldim

4 yaşındaki oğlunun geçen 5 Nisan'da akşam saatlerinde üvey babasının cinsel istismarına uğradığını iddia eden Makbule D. şöyle konuştu: "Bu olay sonrasında 5 haftalık hamileydim. Bu olaylardan sonra benim gebeliğim sonlandı. Ben bu olayı görünce aklımı kaçırma noktasına geldim. Hemen polise şikayette bulundum."

Çocuğum savcıya her şeyi anlattı

"Akşam bizi Çocuk İzlem Merkezi'ne gönderdiler. Burada savcı, çocuğumun ifadesini aldı. Çocuğum ifadesinde, benim gördüğüm olaydan daha fazlasını anlattı. Savcılık şahsı tutuklanması için mahkemeye sevk etti ama mahkeme serbest bıraktı. Savcılık itiraz etti ama yine serbest bırakıldı."

Çocuğumun gördüğü istismar kabul edilemez

"Ben adalet istiyorum. Ben çocuğumun hakkını istiyorum. Benim gördüğüm şiddet önemli değil ama 4 yaşındaki çocuğa uygulanan istismar kabul edilebilir değil. Ben bir anne olarak kendimi çok kötü hissettim. Kendimi çok suçladım. Neden benim çocuğum?"

Boşanma davası sürüyor

"Adalete sığınıyorum ama bir sonuç ve cevap alamıyorum. Bu durum beni oldukça yıprattı ve psikolojim bozuldu. Çocuğumla beraber ben de bir bilinmezliğe doğru sürükleniyorum. Allah zaten cezasını verecektir buna inanıyorum ama ben tutuklansın istiyorum..." Öte yandan çiftin boşanma davasının devam ettiği öğrenildi.