Anlaşma sağlandı! Tam 27 bin liralık promosyon ödenecek!

Ekonomik şartların giderek zorlaştığı şu dönemde, çalışanların gözü destek ve promosyon duyurularında. Destek ve promosyon açıklamalarının peş peşe geldiği şu sıralar çalışanlar için birçok soru merak konusu. “Promosyon ödemesi nedir? Promosyon ödemeleri ne zaman yatacak? Promosyon ödemesi 2022 miktarı, Promosyon ödemesi son başvuru ne zaman? Promosyon ödemesi SGK’nin belirlemiş olduğu koşullar nedir? 27 bin lira promosyon kimler için?” sorularını merak eden vatandaşlarımız için işte detaylar…

Anlaşma sağlandı! Tam 27 bin liralık promosyon ödenecek!

Ekonomik şartların giderek çetin hale geldiği şu dönemde, devletin, bakanlıkların ve STK’ların yaptığı destek duyuruları vatandaşların yüreğine su serpiyor. Çalışanlar ise büyük bir merakla promosyon haberlerini bekliyor. Dün verilen müjde ise sağlık çalışanlarının bekleyişini sona erdirdi. Tam 27 bin liralık promosyon binlerce sağlık çalışanının yüzünü güldürdü. İşte o promosyonun detayları…

Promosyon ödemesi nedir?

Promosyon ödemesi basitçe şöyledir; eğer çalıştığınız yer maaşlarınız konusunda bir bankayla anlaşma yapıyor ya da süresi biten maaş anlaşmasını yenilemeye gidiyorsa bankalar şirket çalışanlarına promosyon ödemesi yaparlar.

Promosyon nasıl alınır?

Promosyondan faydalanmak için bireysel olarak ya da çalıştığınız yer aracılığıyla faydalanabilirsiniz. Bireysel olarak promosyon ödemesinden faydalanmak için maaş ödemesi yapıldığı bankanın değiştirilmesi ve ilgili bankaların teklif alması gerekir.

Anlaşma sağlandı! Tam 27 bin liralık promosyon ödenecek! - Resim : 1

27 bin liralık promosyon kimleri ilgilendiriyor?

Dün verilen müjde ise sağlık çalışanlarını ilgilendiriyor. Tam 14 bin 657 sağlık çalışanının yararlanacağı 27 bin liralık promosyonu Samsun İl Sağlık Müdürlüğü duyurdu. Sendika komisyonu ve banka arasında gerçekleşen promosyon görüşmelerinde yüzleri güldüren bir haber geldi. Samsun’da çalışan 14 bin 657 sağlık çalışanı 27 bin lira promosyon alacak.

27 bin lira promosyon için imzalar atıldı!

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’nde imzalanan banka promosyon anlaşmasıyla alakalı Sağlık Sendikası’ndan, “İl Sağlık Müdürlüğünde gerçekleştirilen banka promosyonu görüşmelerinde; İl Sağlık Müdürlüğümüz ve yetkili sendikaların katılımıyla oluşturulan komisyon ve banka yetkilileri ile varılan anlaşma neticesinde 1 yıl ilaveli olarak ve ceza şartı olmaksızın, her bir çalışanımıza önümüzdeki Kasım ayında 27 bin TL ödenecek şekilde prensip anlaşmasına varılmıştır. Sendikamızın da yoğun emek ve mesai harcadığı bu süreçte İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç’a ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız” açıklaması yapıldı.