Anne maymun yavrusunu öldüresiye dövdü! Neden dövdüğünü duyanlar anneye hak verdi

Hayvanat bahçesine gelen ziyaretçilere taş fırlatan yavru maymuna annesinden şoke eden tepki geldi. Annesi, küçük maymunu taş fırlattığı için sopayla dövdü. Komik anlar ziyaretçilerin kameralarına yansırken akıllara yaramazlık yapan çocuklara anneleri tarafından fırlatılan terlik geldi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde pek çok kullanıcılar "hak etti", "yaramazlığın cezası, insan, hayvan fark etmiyor" yorumunda bulundu.

Anne maymun yavrusunu öldüresiye dövdü! Neden dövdüğünü duyanlar anneye hak verdi

Milyonlarca insan ekranlarda gördüğü hayvanları canlı görebilmek için hayvanat bahçelerini ziyarete gidenler zaman zaman enteresan olaylara da şahit oluyor. O olaylardan biri geçtiğimiz günlerde bir hayvanat bahçesinde yaşandı. O görüntülere kullanıcılardan yorum yağdı. 

TAŞ ATAN YAVRUYA CEZA

Sosyal medyada gündem olay video, hem ziyaretçilere hem de videoyu izleyenlere komik anlar yaşattı. Maymunların olduğu kısma gelen ziyaretçilere taş atan yavru maymun annesini kızdırdı. Annesi olduğu tahmin edilen maymun da orada bulunan sopayı alıp taş fırlatan yavruya vurdu. O anlar kameralara yansıdı. 

Anne maymun yavrusunu öldüresiye dövdü! Neden dövdüğünü duyanlar anneye hak verdi - Resim : 1

Anne maymun yavrusunu öldüresiye dövdü! Neden dövdüğünü duyanlar anneye hak verdi - Resim : 2