Anne değil şeytan

Cani anne, sandviç yemeyi reddeden 2 yaşındaki oğlunu öldürdü. Cani anne, 20 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı.

Anne değil şeytan

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kansas eyaletinde yaşanan olayda Elizabeth Woolheater isimli kadın 2 yaşındaki Anthony Bunn isimli oğlunu sosisli sandviç yemeyi reddettiği için öldürdü. Cani anne ve birlikte yaşadığı sevgilisi 20 yıl hapis ile cezalandırıldı.

Wichita kentinde yaşanan olayda sosisli sandviç yemeyi reddeden Anthony Bunn, annesi ve sevgilisi tarafından şiddetli şekilde dövüldü. Daha sonra hastaneye götürülen çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Vücudunda çok sayıda morluk bulunan çocuğun yeterince beslenmediği yapılan otopside tespit edildi.

İfadeleri kan dondurdu

Anne Elizabeth Woolheater, sandviç yemediği için çocuğa vurduğunu kabul ederek, "Ona bir kaç kez vurdum. Ancak sevgilim Lucas Diel daha çok vurdu. Bir süre sonra Bunn yere düştü. Durumuna baktığımda nefes almadığını fark ettim ve 911'i aradım. Hastaneye götürdük ama çok geçti" dedi. Jüri, annenin bu ifadelerinin ardından adeta buz kesti.

Anthony'nin dedesi Zak Woolheater, iki yaşındaki torununun 'göreceğin en muhteşem çocuk' olduğunu söyledi. Annesinin yanında büyük sorunlar yaşadığını fark ettikten sonra sosyal hizmetlere şikayette bulunduklarını ancak gerekli ilginin gösterilmediğini ileri sürdü.