Anne ve oğlun işlettiği geneleve polis baskını! İçerideki bir detay herkesi şok ettİ

Amerika Birleşik Devletleri’nde anne ve oğlun işlettiği tespit edilen genelevine baskın düzenlendi. Polis ekipleri, içerideki kadınlarla yaptıkları konuşmada şok detaylar elde etti. Buna göre kadınların, kullandıkları prezervatif sayısına göre anne oğuldan ödeme aldığı bilgisi herkesi şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Anne ve oğlun işlettiği geneleve polis baskını! İçerideki bir detay herkesi şok ettİ

Genelev işleten anne ve oğlunu yakalayan polis, korkunç gerçekleri ortaya çıkardı. 28 yaşındaki Glin Yan Zuniga Latin ve 52 yaşındaki annesi Amparo Latin Barillas'ın sadece 15 dakikalık cinsel birliktelik için para kazanmanın yanı sıra çocuklara cinsel ilişki teklif ettiğinden şüpheleniliyor. 

15 YAŞINDAKİ KIZLARA KARŞILIĞINDA AHLAKSIZ TEKLİF 

Haber kuruluşu WPEC'nın haberine göre, Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Florida eyaletinde bir genelevde çalıştırıldığı iddia edilen bir hayat kadını, bir vardiya boyunca kaç tane prezervatif tükettiğine göre ödeme yapılıyordu. Polis tarafından "johns" olarak bilinen gizli müşteriler, genelev hakkında kanıt toplamak ve 15 yaşındaki kızların para karşılığında erkeklere teklif edildiğini bildirmek için gönderildi.

Anne ve oğlun işlettiği geneleve polis baskını! İçerideki bir detay herkesi şok ettİ - Resim : 1

ANNE KAPIDA ÇALIŞIYOR

Palm Beach İlçe Şerif Ofisi'ne göre soruşturma, 52 yaşındaki anne Barillas'ın kapıda çalıştığını ve bir kart karşılığında 50 dolar (940 TL) nakit ödeme aldığını iddia ediyor. Gelen kişiler daha sonra hangi hayat kadınını istediklerine karar verir, evin içindeki özel bir odaya gider ve onlara seçtikleri 15 dakikalık bir cinsel birliktelik için kartı verirdi. Yetkililere şikayette bulunan hayat kadını patronu Barillas'ın kendisine haftada üç gün kişi başına sadece 25 dolar (470 TL) gibi bir ücret verdiğini ve bu ücretle çalışmasını emrettiğini söyleyerek suçlamada bulundu. 

PREZERVATİFLERİ SAYIYORMUŞ

Günde ortalama sekiz ila 10 kişiyle cinsel birliktelik yaşayan hayat kadını, vardiyasının sonunda odadaki kullanılmış prezervatif sayısına göre kendine ödeme yapıldığını söyledi. 

FUHUŞTAN TUTUKLANDILAR

Banka kayıtları, anne-oğulun başka bir gelirleri olduğuna dair hiçbir kanıt olmamasına rağmen, hesaplarına düzenli nakit para yatırdığını gösteriyor. Latin ve Barillas bu ayın başlarında tutuklandılar ve fuhuştan para kazanmak ve fuhuş evi işletmekle suçlanıyorlar.