Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci kimdir, kaç yaşında, nereli? Selin Yeninci hangi dizilerde oynadı?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yakın zamanda Tv 8 ekranlarında başlayacak. Annenin Sırrıdır Meryem'i Selin Yeninci kimdir, kaç yaşında, nereli? gibi aramalar yapılıyor. Yeninci, İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk ile başrolü paylaşacak. Peki, Selin Yeninci hangi dizilerde oynadı?

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci kimdir, kaç yaşında, nereli? Selin Yeninci hangi dizilerde oynadı?

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi ile ekranlara dönecek olan Selin Yeninci'nin hayatı merak konusu oldu. Daha önce Bir Zamanlar Çukurova ve Vicdan dizileri ile izleyici karşısına çıkan Selin Yeninci Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde Meryem karakterine hayat verecek. Peki, Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i  Selin Yeninci kimdir, kaç yaşında, nereli? Yeninci'ye İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk eşlik edecek. Selin Yeninci hangi dizilerde oynadı?

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci kimdir, kaç yaşında, nereli? Selin Yeninci hangi dizilerde oynadı? - Resim : 1

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci kimdir?

Selin Yeninci, 16 Ocak 1988'de doğdu. 2006'da İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu ve lise zamanlarında tiyatro bölümü başkanlığı yaptı. Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci Üniversite eğitimini 2011'de Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde okudu.

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci kimdir, kaç yaşında, nereli? Selin Yeninci hangi dizilerde oynadı? - Resim : 2

Selin Yeninci, ilk oyunculuk deneyimini Haluk Bilginer ile birlikte Oyun Atölyesi'nde Macbeth ve Don Juan'ın Gecesi gibi oyunlarda oynayarak yaşadı. 2014 senesinde Olur Olur filmiyle ilk kez sinema oyunculuğunda deneyim sahibi oldu. Aynı sene Vicdan adlı dizide küçük bir rol aldı ve 2016'da Toz Ruhu dizisinde oynadı. Daha sonra Avlu ve Yüz Yüze dizilerinde yer aldı.

Annenin Sırrıdır Çocuk'un Meryem'i Selin Yeninci kimdir, kaç yaşında, nereli? Selin Yeninci hangi dizilerde oynadı? - Resim : 3

33 yaşında olan Yeninci, 34 yaşında ve bekar. 1.64 m boyunda, 52 kg aığırlığında olan güzel oyuncunun burcu oğlak. Selin Yeninci,Instagram'da  @selinyeninci, Twitter'da @SelinYeninci kullanıcı adıyla yer almaktadır.

 

SELİN YENİNCİ DİZİLERİ

2014 - Vicdan (Hande)

2016 - Rengarenk

2016 - Kaçın Kurası (Neşe)

2017 - Yüz Yüze (Melisa)

2018 - Avlu (Merve)

2018 - Bir Zamanlar Çukurova (Saniye)

2022- Annenin Sırrıdır Çocuk (Meryem)

SELİN YENİNCİ FİLMLERİ

2014 - Olur Olur (Ebru)

2014 - Toz Ruhu (Neslihan)

2018 - Nasipse Adayız (Arzu)