Antalya'da gündem olan olay! Lüks otelin koridorunda karşılaşınca birbirlerine girdiler, kemikler kırıldı

Antalya'da bulunan lüks oteldeki kavga sosyal medyanın gündemine oturdu. Kamp için Antalya'ya gelen Rusya ekibi Shinnik, Ukrayna takımı FC Minaj oyuncuları ile aynı otelde karşılaşınca yer yerinden oynadı.

Rusya'nın Ukrayna'yı geçtiğimiz yıl işgal etmesiyle başlayan savaş, hala devam ediyor. İki halk arasındaki gerginlik sürerken Antalya'da aynı otelde konaklamak zorunda kalan Rus ve Ukraynalı sporcular arasındaki gerginlik kavgaya dönüştü. Kısa sürede tansiyonu artan kavgada bazı oyuncuların kemiklerinin kırıldığı açıklandı. 

Antalya'da gündem olan olay! Lüks otelin koridorunda karşılaşınca birbirlerine girdiler, kemikler kırıldı - Resim : 1

OTEL PERSONELİNE UYGUNSUZ DAVRANIŞ 

Ukrayna merkezli bir yayın kuruluşuna göre, Antalya'da meydana gelen kavganın sebebi, Rus sporcunun otel personeline uygunsuz bir şekilde davranması üzerine, Ukraynalı sporcunun tepki göstermesinin ardından gerilim yükseldi. Diğer oyuncularında olaya dahil olmasıyla iyice büyüdü ve arbede yaşandı. 

Antalya'da gündem olan olay! Lüks otelin koridorunda karşılaşınca birbirlerine girdiler, kemikler kırıldı - Resim : 2

RUSLAR OTELDEN AYRILDI

Kemiklerin kırıldığı büyük kavganın ardından polis olaya müdahale ederek sinirleri yatıştırdı. Olayın ardından Ukraynalılar odalarına geçerken, Ruslar bağırışlarına devam ederek kavgayı ayırmaya çalışanları da Ukrayna'yı desteklemekle suçladı. Kısa bir süre sonra da Rus takımı otelden ayrılarak farklı bir otele yerleşti.