Antalya’da kan donduran olay! 3 kişi kafalarından vurulmuş halde bulundu: Dikkat çeken 'kumar' detayı

Antalya’da kan donduran olay! Bir otomobilde 3 kişi silahla kafalarından vurulmuş halde bulundu. Bölgede güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme yapıyor. Olayla ilgili 'kumar' iddiası dikkat çekti.

Antalya’da kan donduran olay! 3 kişi kafalarından vurulmuş halde bulundu: Dikkat çeken 'kumar' detayı

Antalya'da otomobilde silahla vurulmuş halde 3 kişinin cesedi bulundu. Aksu ilçesi Karaöz Ortaköy Mahallesi'nde silah sesleri geldiğini duyanlar durumu ekiplere bildirdi.

Antalya’da kan donduran olay! 3 kişi kafalarından vurulmuş halde bulundu: Dikkat çeken 'kumar' detayı - Resim : 1

ÜÇ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, bir otomobilde kafalarından silahla vurulduğu tespit edilen 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Olayda yaralanan bir kişinin de hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Antalya’da kan donduran olay! 3 kişi kafalarından vurulmuş halde bulundu: Dikkat çeken 'kumar' detayı - Resim : 2

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre A.K. isimli şahıs, Alaylı Mahallesi pazar yerinde Halil Ü. isimli şahsa silahla ateş ederek kaçtı. Ardından ise Karaöz Mahallesi'ne giderek burada aralarında Güloluk Muhtarı Mahmut Ş., Karaöz Mahallesi'nden İbrahim T. ve oğlu Galip T.'yi araç içinde öldürdü. Şahıs daha sonra aracına binerek olay yerinden kaçtı. Jandarma ve polis ekiplerinin şahsı arama çalışması devam ediyor.

DİKKAT ÇEKEN KUMAR İDDİASI

İddiaya göre, olayda ismi geçen kişiler arasında kumar yüzünden tartışma çıktığı belirtildi.

BORCUMU ÖDEYECEĞİM DİYEREK ÇAĞIRMIŞ

Cinayetle ilgili detaylar ise ortaya çıktı. A.K.'nin, borcu olduğu Mahmut Şimşek, İbrahim Topdemir ve Galip Topdemir'i "Borcunuzu ödeyeceğim" diyerek olay yerine çağırdığı belirtildi.

Mahmut Şimşek, İbrahim Topdemir ve Galip Topdemir'in hafif ticari araçla olay yerine gelerek A.K. ile buluştuğu, çıkan tartışmada A.K.'nin tabancayla 3 kişiye ateş açıp, kaçtığı öğrenildi. A.K.'nin, Halil Ülkü'yü de olay yeri yakınındaki noktada ağır yaraladığı belirtildi. 

Öte yandan A.K.'nin, sosyal medya hesabında isminin yanına 'Daha filmin başındayız' yazdığı görüldü.

Antalya’da kan donduran olay! 3 kişi kafalarından vurulmuş halde bulundu: Dikkat çeken 'kumar' detayı - Resim : 3