Antalya'da ne oldu? Antalya'daki Ukraynalılar ne yaptı?

Antalya'da yaşayan Ukraynalılar sosyal medyayı salladı. Antalya'yı hatta tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olay vatandaşlar tarafından tepki topladı. Antalya'da ne oldu? Antalya'daki Ukraynalılar ne yaptı?

Antalya'da ne oldu? Antalya'daki Ukraynalılar ne yaptı?

Son zamanlarda sosyal medyanın gündemine gelen Antalya'da yaşayan Ukraynalıların paylaşımı, ülkeyi ayağa kaldırdı. Bir grup Ukraynalı kadının TikTok'ta Türkler ile ilgili yaptığı o paylaşım tepkilere sebep oldu. Antalya'da ne oldu? Antalya'daki Ukraynalılar ne yaptı?

ANTALYA'DA NE OLDU? 

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın ardından Antalya’da nüfusları giderek artan Ukraynalılar’dan skandal bir paylaşım geldi. Ukraynalı bir grup, çektiği videoya “Bize yabancı diyorlar ama Türkler Antalya’da zaten yabancı oldu” notunu düştü. Söz konusu paylaşım başta Antalyalılar olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan vatandaşların tepkisini çekti. Söz konusu paylaşım başta Antalyalılar olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan vatandaşların tepkisini çekti. Vatandaşlar “Bu resmen işgal” yorumlarında bulundu.