Antalya'da öldürülmüştü... Azeri mafya liderinin katilinin ifadesi ortaya çıktı

Azeri mafya lideri Nadir Salifov'u, Antalya'da bir otelde yemek yerken öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan yakın koruması Khayn Zeyralov'un ifadesi ortaya çıktı. Zeyralov'un ifadesinde "Birlikte yaşadık, birlikte büyüdük. Ama sevmiyordum. Sevmediğim için de öldürdüm" dediği öğrenildi

Antalya'da öldürülmüştü... Azeri mafya liderinin katilinin ifadesi ortaya çıktı

Olay, önceki gece Serik’e bağlı Boğazkent Mahallesi’ndeki bir otelin restoranında meydana geldi. Azeri suç örgütü elebaşı Nadir Salifov, birlikte yemek yediği bir erkek tarafından başından silahla vuruldu.

Otel çalışanlarının ihbarı üzerine gelen ambulansla özel bir hastaneye götürülen Nadir Salifov, kurtarılamadı.

Nadir Salifov’un cenazesi otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Salifov’un cenazesi, dün işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek toprağa verilmek üzere İstanbul’a götürüldü.

Azeri suç örgütü elebaşı Nadir Salifov’u, Antalya’daki otelde yemek yerken öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan yakın koruması Khayn Zeyralov’un ilk ifadesi ortaya çıktı.

SEVMEDİĞİM İÇİN ÖLDÜRDÜM’ 

Nadir Salifov ile birlikte büyüdüklerini anlatan Zeyralov’un, “Kendisini hiç sevmiyordum. Birlikte yaşadık, birlikte büyüdük. Kendisinin korumalığını yaptım, yıllarca katlandım. Ama sevmiyordum. Sevmeye sevmeye bu işi yapmıştım. Sevmediğim için de öldürdüm” dediği öğrenildi.

Khayn Zeyralov, cinayeti işlediği sırada Amır Hamidli’nin ise dışarıda araçta kendisini beklediğini anlattı. Öte yandan Nadir Salifov’un başından iki mermi giriş çıkışı olduğu da belirlendi.

SERİK ADLİYESİ’NE GETİRİLDİLER

Antalya Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinden sonra Serik’e gönderilen Khayn Zeyralov ile Amır Hamidli, Serik Adliyesi’ne getirildi. İki şüpheli polis Shortland zırhlı aracı içerisinde getirildikleri Serik Adliyesi’ne bodrumda bulunan otoparktan asansörle giriş yaptı.