Pazara girmek isteyenler 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu

Antalya'nın Korkuteli’nde ’da her hafta Çarşamba günü kurulan ilçe pazarına girmek isteyenler geçen hafta olduğu gibi bu haftada da bir kilometrelik sıra oluşturdu. Sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan ayı öncesindeki son pazarda pazar yeri girişinde sosyal mesafe kuralları harfiyen uygulandı.

Korkuteli’nde her hafta Çarşamba günleri kurulan halk pazarına girişte Korona virüs tedbirleri harfiyen uygulandı. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da vatandaşlar yaklaşık 1 kilometrelik sıra oluşturdu. Uzay Çatı altında kurulan halk pazarının etrafı Korona virüs tedbirleri kapsamında zabıta ekipleri tarafından bariyerleriyle çevrildi ve pazara alışveriş için gelenler pazara girmek için sosyal mesafe çizgisi ile birlikte 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu.

Korkuteli Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından vatandaşların tek tek ateşini kontrol ederken, vatandaşlar dezenfeksiyon tünelinden geçerek pazara girebildi. Maskesiz vatandaşlara Korkuteli Belediye zabıta ekipleri tarafından ücretsiz maske dağıtıldı.

Ekiplerin sosyal mesafeye uymaları konusunda sürekli uyarılarda bulundu. Zabıta ekipleri, vatandaşlara alışverişlerini 15 dakikada bitirmeleri konusunda uyarıda bulundu. Maskesiz gelenlere ise maske dağıtıldı.