Cesedi 20 gün sonra bulundu

Antalya'da yaşayan 29 yaşındaki Eren T., boş bir arazide kendisini ağaca asarak intihar etti. Eren'in intihar etmeden önce 18 sayfalık not bıraktığı ortaya çıkarken, notun bulunmasının üzerinden 20 geçtiği belirtildi.

Cesedi 20 gün sonra bulundu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi Tarık Akıltopu Caddesi'nin kenarında bulunan boş arazide kendisini ağaca asarak yaşamına son veren 29 yaşındaki Eren T.'nin yazdığı 18 sayfalık intihar notu ortaya çıktı.

Eren T.'nin yazdığı notta, "Bugün 17 Nisan, doğum günüm. Ne olur ne olmaz bilemem. Allah hayır etsin inşallah. Kimsesiz bırakıldım." ifadelerine yer verdiği belirtildi.

18 sayfa not

İncelemede Eren T.'nin yaklaşık 20 gün önce yaşamını yitirdiği belirlendi. Çevrede yapılan incelemelerde de Eren T.’ye ait eşyalar ve not defterine yazılmış 18 sayfalık not bulundu.

Eren T. yazdığı notta, ailesinin kendisini istemeyip evden kovduğunu, bu nedenle 15 gündür sokakta yaşadığını, çöplerden topladığı cam şişe ve kutuları satarak yemek yediğini ve başına bir şey gelirse sorumlusunun yakınları olduğunu yazdı.

"Doğum günüm, kimsesiz bırakıldı"

Eren T.'nin ardından bıraktığı notlar arasındaki bir sayfaya da Bugün 17 Nisan, doğum günüm. Ne olur ne olmaz bilemem. Allah hayır etsin inşallah. Kimsesiz bırakıldım" yazdığı görüldü.

Tanınmayacak hale gelen gencin cansız bedeni daha Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.