Antoine Griezmann krizi

Fransız golcü Antoine Griezmann’ın Barcelona'ya transferinde büyük bir kriz çıktı.

Antoine Griezmann krizi

Atletico Madrid'in Fransız golcüsü Antoine Griezmann, geçtiğimiz Mayıs ayında takımdan ayrılacağını duyurmuştu. Kulübün CEO’su Angel Gil Marin ise, 28 yaşındaki santrforun Katalan devi Barcelona'ya transfer olacağını söylemişti.

Herkesin bitti gözüyle baktığı transferde dün büyük bir kriz patlak verdi.

Griezmann’in bonservisini elinde bulunduran Atletico Madrid, transfere ilişkin zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Madrid, oyuncularının Barça ile mart ayında anlaştığını doğruladı.

Kırmızı beyazlılar, Katalan ekibinin yıldız ismini 120 milyon Euroluk serbest kalma bedelini zamanında ödemediği için transferin şimdilik askıya alındığını duyurdu. İspanyol devi, iki kulübün CEO’larının geçtiğimz günlerde bir görüşme yaptığını, ancak Katalan ekibinin 120 milyon euroyu daha ileri bir tarihte ödemeyi teklif ettiğini açıkladı.

Atletico Madrid açıklamasında, bu teklifin geri çevrildiğini ve kabul edilemez olduğunu, Griezmann’in sezon öncesi hazırlık kampına atılması gerektiğinin kendisi, kız kardeşi, menajeri ve avukatına iletildiği vurgulandı.

Barcelona’nın topa da tutulduğu açıklamada, “Barcelona kulübünün şampiyonlar Ligi'nde Juventus'la karşılaştığımız ve La Liga Şampiyonluğu için mücadele ettiğimiz bir dönemde oyuncuyu Atletico Madrid'le olan kontratını ihlal etmeyi kışkırtmasının sportif dürüstlüğe sığmadığını ve hem kulübümüz hem de milyonlarca taraftarına zarar verdiğini belirtmek isteriz" denildi.