Açık öğretim kayıt yenileme tarihleri açıklandı

Açıköğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme tarihleri belli oldu. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı 2. dönem AÖL kayıt yenileme işlemleri 4-31 Ocak'ta yapılacak.

Açık öğretim kayıt yenileme tarihleri açıklandı

Açıköğretim Lisesi (AÖL) öğrencileri 2. dönem öncesinde AÖL kayıt yenileme duyurulan takvime göre, AÖL kayıt yenileme tarihleri 4 Ocak 2021 itibariyle başlayacak ve 31 Ocak 2021 tarihine kadar devam edecek.

Öğrenciler kayıt yenileme işlemleri için katılım ücretlerini ödemelerinin ardından Halk Eğitimi Merkezleri ya da Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüklerine giderek müracaatta bulunacak.  Öğrencilik durumu aktif hale gelenler ders seçme işlemlerini tamamlayabilecek.

18 yaşından gün almamış olan Açık Öğretim Lisesi öğrencilerinin yılda 2 dönem, 3. Dönem sınavının ilk günü itibariyle 18 yaşından gün almış olanların ise yılda 3 dönem kayıt yenilemeleri zorunludur. Öğrenciler, sınavlara girebilmek için Kayıt Yenileyerek ders seçimi yapmak zorundadırlar. Kayıt Yenileme tarihleri, Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğü tarafından belirlenen iş takviminde yayınlanıyor.