Apartmanda kediyi öldüresiye dövmüştü! Cinsel organını tutarak tehditler savundu

Küçükçekmece'de bir apartmanda ortaya çıkan görüntüler yürekleri sızlatmıştı. Sitede oturan ve kedileri öldüresiye döven ve zehirleyen Aytuğ Koyuncu, apartmandaki bir kadına cinsel organını göstererek tehditler savurdu. 2016'dan beri hayvanları zehirleyen ve döven adam, 'Ne gördüm 2016'dan beri, noldu?' sözleriyle izleyenleri çıldırttı.

Küçükçekmece'de yaşanan olay Türkiye'nin gündemine geldi. Sitede yaşayan Aytuğ Koyuncu'nun kedilere işkence ettiği ve zehirlediği görüntüler sitenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Aynı zamanda sitede kedilere bakan bir kadını bıçakla tehdit ettiği ve kadına hakaret ettiği de ortaya çıkmıştı. "Kedilerden midem bulanıyor. Hayvanları sevmiyorum" sözlerini site yöneticisine ileten Koyuncu'nun bir başka görüntüsü ortaya çıktı. Yaşanan olayın ardından siteye gelen Koyuncu'nun komşusuna yaptığı hareket izleyenleri çileden çıkardı. 

CİNSEL ORGANINI TUTARAK TEHDİTLER SAVURDU

Altuğ Koyuncu o anları kayıt altına alan komşusuna cinsle organını tutarak hakaretler savurdu. Kadın yapılan hareketin ardından 'Seni savcılığa vereceğim' dedi. O sözleri tiye alan Koyuncu, '2016'dan beri aynı şeyi yapıyorsun, 2016'dan beri ne gördüm?' sözleri izleyenleri çileden çıkardı.