Apartmanı ayağa kaldıran ölüm! Linçten polis kurtardı

Kayseri'de uydu ve internet kablolarını toparlaması için Apartman yöneticisi tarafından çatıya çıkartılan apartman görevlisi, ayağanının kablolara takılması sonucu havalandırma boşluğundan birinci katın zeminine düştü. Apartman görevlisi olay yerinde hayatını kaybetti.

Apartmanı ayağa kaldıran ölüm! Linçten polis kurtardı

Olay, saat 16.00 sıralarında Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi, Çankaya Caddesindeki 12 katlı Hidayet Eraslan Apartmanında meydana geldi.

İddiaya göre, uzun zamandır apartmanda görevli olarak çalışan Memiş Göksu, bina yöneticisi Ahmet Özsuveren'in talimatıyla uydu ve internet kablolarını düzeltmek için çatıya çıktı.

Göksu, kablolara takılarak çatıdaki havalandırma boşluğundan 1'inci katın beton zemine düştü. Çığlık seslerini duyan bina sakinlerinin ihbarıyla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Göksuya ulaşmak için 1'inci kattaki havalandırma boşluğunun duvarını balyozla kırdı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ise Göksunun yaşamını yitirdiği belirlendi.

Bina yöneticisini linç etmek istediler

Acı haberi duyan Göksunun yakınları olay yerine geldi. Göksu'nun yakınları bina yöneticisi Ahmet Özsuvereni linç etmek istedi.

Araya giren polis ekipleri, Göksunun yakınlarını uzaklaştırdı. Ardından Özsuveren polis ekiplerince gözaltına alındı.

Göksunun cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsisi yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.