Araba garajından oğlunun acı haykırışlarını duyan anne, garaja gittiğinde yere çömelip hüngür hüngür ağladı

Birkaç saniyeliğine arkasını dönen anne, oğlunun çığlığıyla aniden ona yöneldi. Kadın, oğlunun bölgede gezen bir çakal tarafından ısırıldığını fark etti.

Araba garajından oğlunun acı haykırışlarını duyan anne, garaja gittiğinde yere çömelip hüngür hüngür ağladı

Güvenlik kameraları, henüz yeni yürümeye başlayan çocuğun, evin garaj yolunda bir çakal tarafından parçalanırken korku içinde çığlık atmaya başladığı korkunç anı kaydetti. Olay, 21 aylık çocuğun annesinin ön kapıdan çantaları taşırken içeri girmesini söylemesinden birkaç saniye sonra meydana geldiği görüldü.

BİRKAÇ SANİYELİĞİNE ARKASINI DÖNMÜŞTÜ

ABD, Arizona'dan Cerrah Kelly Pirozzi, hayatının en korkunç günlerinden birini yaşadı. Kaydedilen görüntülerde, bir çakalın oğlunu yere devirip ısırdığında sadece birkaç saniyeliğine sırtını döndüğü görüldü. CCTV görüntülerinde, hayvanın çocuğun kolunu tutmadan önce yürümeye başlayan çocuğa doğru süründüğü görüldü.

Araba garajından oğlunun acı haykırışlarını duyan anne, garaja gittiğinde yere çömelip hüngür hüngür ağladı - Resim : 1

ÜÇ GÜN ÖNCE BAŞKA BİR ÇOCUĞA SALDIRMIŞTI

Annesi arkasını dönen çocuğa yavaşça saldıran çakal daha sonra, çocuk çığlık atmaya başlayınca çocuğun kolunu bıraktı. Bayan Pirozzi, saldırının çok hızlı gerçekleştiğini ancak neyse ki daha fazla yaralanmadığını söyledi. Mirror'a göre saldırı, bir çakalın Bayan Pirozzi'nin evinden 800 metre uzaklıktaki bir okul bahçesinin yakınında bir çocuğu parçalamasından sadece üç gün sonra gerçekleşti. 

Araba garajından oğlunun acı haykırışlarını duyan anne, garaja gittiğinde yere çömelip hüngür hüngür ağladı - Resim : 2

EBEVEYNLERİ UYARDI

Saldırıların aynı çakalla bağlantılı olduğuna inanan Arizona Game and Fish'te kentsel vahşi yaşam uzmanı Darren Julian'a göre çocuğun midesinde sıyrık izleri vardı. Phoenix bölgesinde 2017'den beri hiç olmadığı için son saldırıların olağandışı olduğunu söyledi. Ancak, ebeveynleri kendi bahçelerinde bile ekstra uyanık olmaları konusunda uyardı.

Araba garajından oğlunun acı haykırışlarını duyan anne, garaja gittiğinde yere çömelip hüngür hüngür ağladı - Resim : 3

KÜÇÜK HAYVANLARI DA AVLIYOR

Arizona'nın Av ve Balık Departmanı yaptığı açıklamada, bu çakalın insanlardan çok az korktuğunu ve geçmişte yasadışı bir şekilde beslenmiş olabileceğini söyledi. Av ve Balık Departmanı , son olayların ardından Scottsdale polisinin yardımıyla bölgede devriye gezdiğini doğruladı. Polisler bölgede yaşayan insanlara evcil hayvanlarını kediköpek veya diğer küçük hayvanları avladığı bilinen çakalların bulunduğu evlerde tutmalarını söyledi.