Araca sıkışan adamı itfaiye ekipleri uyandırdı! Hastanede kendine geldi!

Bursa'da alkollü olması sebebiyle aracını sağa çekip uyumaya karar veren adama, hareket halinde kontrolünü kaybeden başka bir araç çarptı. Aracın içine sıkışan kişi, ne olduğunu anlayamadan gözünü hastanede açtı.

Araca sıkışan adamı itfaiye ekipleri uyandırdı! Hastanede kendine geldi!

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Ankara Yolu Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, alkol alan Abdurrahman S., trafiğe çıkmamak için aracını yolun sağına çekerek uyumaya başladı. Bu esnada Yıldırım istikametine doğru seyir halinde olan Sami Durak (24) kontrolündeki 16 LYS 30 otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Abdurrahman S.’nin uykuya daldığı 16 YU 5002 plakalı araca çarptı. Kazayı gören çevredekiler yaralıya yardım etmek için koşarken, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkez’ine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine hemen sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Araca sıkışan adamı itfaiye ekipleri uyandırdı! Hastanede kendine geldi! - Resim : 1

Kazayı farketmedi

Aracın içinde sıkışan Abdurrahman S’yi itfaiye ekipleri çıkarmak için aracın kapısı keserken, sağlık görevlileri de hazır bulundu. Kapının açılmasıyla sağlık görevlileri kazazedeye müdahale ederken, Abdurrahman S. uykudan kalktı. Ne olduğunu anlayamayan kazazede olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Yükset İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Öte yandan polis, kaza ile ilgili tahkikat başlatırken, gözünü hastanede açan kazazedenin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Araca sıkışan adamı itfaiye ekipleri uyandırdı! Hastanede kendine geldi! - Resim : 2

Araca sıkışan adamı itfaiye ekipleri uyandırdı! Hastanede kendine geldi! - Resim : 3

Araca sıkışan adamı itfaiye ekipleri uyandırdı! Hastanede kendine geldi! - Resim : 4