Araçlar ve evler için mükemmel çözüm, hava kompresörü ile birleştirilmiş toz toplama "Lydsto Duo Plus"

Lydsto Türkiye, akıllı ev temizlik robotlarını derinden geliştiriyor. R1 Toz toplama üniteli robot ve bunun yanında birçok modeli olan Lydsto, sektörün öncülerinden.

Araçlar ve evler için mükemmel çözüm, hava kompresörü ile birleştirilmiş toz toplama "Lydsto Duo Plus"

Yenilikçi teknolojiye dayanan Lydsto, esas olarak ürün özelleştirme, Ar-Ge satış ve diğer entegre hizmetlere kendini adamıştır.

Araçlar ve evler için mükemmel çözüm, hava kompresörü ile birleştirilmiş toz toplama "Lydsto Duo Plus" - Resim : 1

Ldysto, toz toplayıcı ve hava pompası ile birlikte hem araç hem ev temizliği için kullanılabiliyor ve pek çok özelliği tek bir üründe birleştiriyor. Kullanıcılara tek bir tuş ile iki mod arasında kolay geçiş imkanı sağlayan Ldysto, böylece tek bir makine de hem toz toplama hem de hava pompası olarak kolayca görev yapabiliyor.

Araçlar ve evler için mükemmel çözüm, hava kompresörü ile birleştirilmiş toz toplama "Lydsto Duo Plus" - Resim : 2

Bu özellikleri yanı sıra Ldysto kullanıcılara dokunmatik ve geniş dijital ekran ve lastik basınç algılama gibi birçok teknolojik özelliği bir arada sunmaktadır. Diğer ürünlere kıyasla 2500mAh batarya kapasitesi ve C tipi USB  batarya ara yüzü ve fırçasız motor özellikleriyle ön plana çıkmaktadır.

Araçlar ve evler için mükemmel çözüm, hava kompresörü ile birleştirilmiş toz toplama "Lydsto Duo Plus" - Resim : 3Araçlar ve evler için mükemmel çözüm, hava kompresörü ile birleştirilmiş toz toplama "Lydsto Duo Plus" - Resim : 4

Ev için kullanışlıdır ve istediğiniz yerde toz toplayabilme özelliğine sahiptir. Başlık tasarımı ile evinizi temiz tutmak için halıdan, yataktan, kanepeden, masadan ve ulaşılması zor köşelerden kolayca toz toplayıp fazla efor sarf etmeden kolaylıkla hijyene kavuşmanızı sağlar.

Araçlar ve evler için mükemmel çözüm, hava kompresörü ile birleştirilmiş toz toplama "Lydsto Duo Plus" - Resim : 5

Güvenli sürüş için lastik basıncı ve ayarının düzenli olarak yapılması gerekmektedir. Lastik basıncı algılama, ilk olarak basıncın netleşmesini sağlar daha sonra önceden ayarlanmış lastik basıncına ulaşıldığında hava şişirme işlemi otomatik olarak durdurulur.

Araçlar ve evler için mükemmel çözüm, hava kompresörü ile birleştirilmiş toz toplama "Lydsto Duo Plus" - Resim : 6

Daha detaylı bilgi için www.lydsto.com.tr  ve https://ty.gl/ivisai49pg adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Araçlar ve evler için mükemmel çözüm, hava kompresörü ile birleştirilmiş toz toplama "Lydsto Duo Plus" - Resim : 7