İnfaz edildiği ortaya çıktı!

Arananlar listesinde gri kategoride bulunan sözde Erzurum eyaleti Yayladere gücü sorumlusu Mordem Kanireş kod adlı Erhan Gülen’in mağarada öldürüldüğü ve olayın intihar olarak gösterildiği belirlendi.

İnfaz edildiği ortaya çıktı!

Güvenlik güçlerinin operasyonları ile ağır darbe alan PKK'da yaşanan korku ve panik örgütün sözde üst yönetimi ile kırsaldaki teröristleri birbirine düşürdü. Sözde lider kadro kırsaldaki teröristleri ajanlıkla suçlarken, bu suçlamalar örgütte infazları her geçen gün artırıyor. PKK, artan infazların örgüt mensupları arasında huzursuzluğa neden olmaması için duruma intihar süsü veriyor.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, örgüt içi infaz, Jandarma Özel Harekat birliklerinin 15 Mayıs'ta Tunceli'nin Pülümür kırsalında 3 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon ile ortaya çıktı. Arananlar listesinde gri kategoride yer alan sözde Erzurum eyaleti Yayladere gücü sorumlusu Mordem Kanireş kod adlı Erhan Gülen'in kaldığı mağarada öldürüldüğü ve olayın intihar olarak gösterildiği tespit edildi.