Arap spiker güzel taraftarı görünce maçı unuttu! İşte canlı yayında yaşananlar

Belçika-Rusya maçında tribünlerinde oturan güzel bir kızı gören Arap spikerin canlı yayında verdiği tepki ve ardından söylediği şarkı sosyal medyayı bir anda hareketlendirdi.

Pandeminin etkisini azaltması ile birlikte EURO 2020'de tribünlerin tekrar seyirciyle buluşmaya başladı. Tribünlerdeki renkli görüntüler de yayınlara yansıdı. 

Arap spiker güzel kızı görünce...

Avrupa Şampiyonası'ndaki maçlar dünyanın dört bir yanında canlı olarak izlendi. Arap spikerler de yine damga vurdu. Belçika-Rusya maçında tribünlerin ekrana yansıdığı anda olanlar oldu. Arap spiker maçı bırakıp, kadın taraftar için bir anda şarkı söylemeye başladı. Bu görüntüler de sosyal medyayı salladı.

Maçı unuttu şarkı söylemeye başladı

EURO 2020'de renkli görüntüler çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oynanan Belçika-Rusya karşılaşmasını anlatan Arap spiker sosyal medyaya damgasını vurdu. Maçı anlattığı sırada kameralara tribündeki bir taraftarın ekrana gelmesi üzerine spiker kendinden geçti. Kadın taraftarı gören Arap spiker, karşılaşma hakkında bilgi vermeyi bırakıp bir anda şarkı söylemeye başladı. Kaynak: Haberler