Aras Bulut İynemli ile Necip Memili açıkladı; Çukur 4. sezonda bitiyor mu?

Çukur dizisinin başrol oyuncuları Aras Bulut İynemli ile Necip Memili, fenomen dizinin 4. sezon da ekrana veda edeceği iddiası hakkında neler söyledi?

Çukur” dizisinin başrol oyuncuları Aras Bulut İynemli ile Necip Memili, eşleriyle Etiler’de bir restoranda yemek yedi. Önden çıkan Aras Bulut İynemli, muhabirlerin maske takıp takmadığını kontrol etti. Oldukça neşeli olan İynemli, Necip Memili’yle ilgili espri yaptı. Necip Memili “Hesabı bana ödetti” deyince de Aras Bulut, magazin diliyle rol arkadaşına takıldı.

Memili ancak setin tatil olduğu günlerde görüşebildiklerini belirtti. Öte yandan Necip Memili, kızı Asya’yı temmuz ayında kucağına almıştı. Aras Bulut İynemli, Asya bebeğin hem annesine hem de babasına benzediğini söyledi.

İynemli’nin başrolünü oynadığı ve 5 milyon seyirciye ulaşan “7. Koğuştaki Mucize” filmi aynı zamanda ödül şampiyonu oldu. Başarılı oyuncuya yeni film projesinin olup olmadığı soruldu. İki ünlü oyuncuya “Çukur” dizisinin 4. sezonunda ekrana veda edeceği iddiası soruldu.

Poz verirken maskesini düzelten Aras Bulut İynemli’nin bu sırada sevgilisi Bige Önal’ın elini bırakmaması da dikkatlerden kaçmadı. Aras Bulut İynemli arabasına doğru giderken bir muhabirin gerçek adı ile dizideki karakteri Yamaç’ı karıştırıp kendisine “Araç” dediğini anlattı.