Aras Kargo, 'yılın en iyisi' seçildi

Aras Kargo, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen ve "e-ticaretin en iyilerinin" belirlendiği ECHO Awards'ta kargo kategorisinde 'yılın en iyisi' seçildi.

Aras Kargo,  'yılın en iyisi' seçildi

Aras Kargo, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle gerçekleştirilen ve "e-ticaretin en iyilerinin" belirlendiği ECHO Awards'ta kargo kategorisinde birinciliğe ulaştı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aras Kargo, ECHO Awards'ta bir kez daha e-ticaretin en iyi kargo firması seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye genelinden 1.200 kişinin katılımı ile "e-ticaretin en iyilerini" belirleyen ECHO Awards'ın ödül töreni, internet ortamında düzenlendi.

Koronavirüs salgının başlamasıyla hızla büyüyen e-ticaretin, şirketlerinin de iş hacmini önemli ölçüde arttırdığını kaydeden Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, sözlerine şöyle devam etti:

"E-ticaret işlem hacmi bir önceki yıla göre 2 kat artış gösterirken, buna paralel olarak ziyaret edilen adres sayısı yüzde 90 arttı. Bağımsız araştırmayla, halkın söz sahibi olduğu bu değerli organizasyonda e-ticaretin en iyi kargo şirketi ödülüne layık görülmemiz bizleri son derece mutlu etti. Pandemi öncesinde başlattığımız teknolojik yatırımlar, operasyonel birikimimiz ve yetkinliğimiz süreci iyi bir şekilde yönetmemizi sağladı. Bundan sonraki yıllarda da değişen tüketici alışkanlıklarını ve e-ticaretin sektörümüze etkisini göz önünde bulundurarak yatırımlarımızı ve çalışmalarımızı planlıyoruz."