Arayış dizisi oyuncuları kim? Arayış dizisi konusu ne, nerede çekiliyor? İşte Arayış dizisi yayın tarihi!

Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün başrollerini paylaştığı Arayış dizisi için geri sayım devam ediyor. Diziden ilk kareler geldi. Oyuncu kadrosunda usta isimlerin bulunduğu dizinin yönetmen koltuğunda ödüllü yönetmen Emin Alper oturuyor. Peki, Arayış dizisi oyuncuları kim? Arayış dizisi konusu ne, nerede çekiliyor? Arayış dizisi hangi kanalda, ne zaman başlıyor? İşte Arayış dizisi yayın tarihi!

Arayış dizisi oyuncuları kim? Arayış dizisi konusu ne, nerede çekiliyor? İşte Arayış dizisi yayın tarihi!

Arayış dizisi başlıyor. Diziden ilk kareler geldi. Dizinin başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsür yer alıyor. Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, Arayış dizisinin özgün hikâye ve senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme aldı. Ödüllü yönetmen Emin Alper’in yönetmenliğini üstlendiği Arayış dizisi için nefesler tutuldu. Dijital platformda yayınlanacak dizi ile ilgili bilgiler merak ediliyor.

ARAYIŞ DİZİSİ HANGİ KANALDA, NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün kadrosunda yer aldığı Arayış isimli dizinin yakında Disney+ Türkiye platformunda yayın hayatına başlanması bekleniyor. Yayın tarihi ile ilgili bilgi henüz verilmedi.

ARAYIŞ DİZİSİ KONUSU NE?

Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan'ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır.

ARAYIŞ DİZİSİ OYUNCULARI KİM?

Arayış dizisinin oyuncu kadrosunda Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer, Ali Yoğurtçuoğlu gibi usta isimler de yer alıyor.